BEST BUY PLINSKI ŽAR PO ODLIČNI CENI!

Plinski žari, enostavni za uporabo, okolju prijazni, zmogljivi! Z njimi lahko počnete vse, pečete na žaru, kuhate, grillate! Omejitev ni. Pravilo je samo eno – zabavajte se in pripravite najboljši žar doslej.

Za to priložnost smo pripravili izbor plinskih žarov belgijskega proizvajalca Barbecook. Izberite svoj model glede na vaše potrebe in okus. Žari so na zalogi, na voljo takoj, dostavimo jih v 3 do 9 dneh. Dostava je brezplačna.

Barbecook je Best Buy

Na trgu je veliko različnih žarov in prepričani smo, da so žari Barbecook res nekaj drugačnega. Kakovostni, trpežni in zmogljivi. Opravičil bo vsak cent, vložen vanj!

Žar ne sme biti samo žar. Zakaj ne bi pripravili pice na svojem žaru, obrnili nabodala in popekli kozic?

Z dodatno opremo in priborom vam resnično ne bo para! Oglejte si katalog pribora in opreme za žar. Bodite pozorni na zaščitne prevleke, zakaj ne bi zaščitili svojega ljubljenca?

Paleta plinskih žarov

Dokončni Best Buy plinski žar je Spring 3212, s katerim bodo vaše prve izkušnje na žaru popolne. Ta žar ponuja vse najboljše, kar ponuja Barbecook, trajnost in preprostost.

Če ste začetnik žara, je tu za vas Spring 2002, majhen a polnokrven, vsestranski all-in-one plinski žar, ki olajša življenje začetnikom žara. Dva močna glavna gorilnika vam omogočata hitro in enostavno pripravo hrane.

Če iščete plinski žar za resne igralce, ponujamo tri izjemne modele, Stella 4311, Siesta 412 ali Siesta 612, ki je opremljena s kar 5 gorilniki in žar površino za 18 porcij, kar pomeni, da boste nahranili skoraj celo naselje na enem žaru!

Standardna oprema je temna, vključuje start paket, pladenj za maščobe, električni vžig, voziček z vrati, prostor za shranjevanje plinskih steklenic, koš za smeti, termometer in dinamično jedro žara.

Seveda vsi žari delujejo s klasičnimi plinskimi jeklenkami in če potrebujete regulator plina s cevjo, ni problema, imamo tudi to.

Preberite tudi