ČESTITKE KOLEGOM S SOSEDNJE HRVAŠKE – LONCI&POKLOPCI by Bajde KONČNO V PULI!

Kolegi s sosednje hrvaške so v petek 16. 8. 2020 odprli vrata nove poslovalnice v Puli, ki je tako že 6. poslovalnica LONCI&POKLOPCI by Bajde na Hrvaškem in 7. od vseh skupaj, vključno z našo v Ljubljani. Ob tej priložnosti bi radi čestitali kolegom s sosednje hrvaške za ta uspeh.

Končno smo v Istri – je s ponosom dejal Silvio Bajde, ko je odprl novo trgovino LONCI & POKLOPCI by Bajde, šesto po vrsti na Hrvaškem! Istrijani tako po vrhunsko kuhinjsko posodo in pripomočke ne bodo več rabili iskati v sosednje regije, zdaj imajo na enem mestu vse. Vrhunske evropske in svetovne znamke posode, kuhinjske pripomočke, pa tudi žare vseh vrst in celo vse bolj iskane smokerje.

Čestitke kolegom s sosednje hrvaške!

Odprtje nove trgovine je potekalo v odličnem vzdušju z velikim zanimanjem obiskovalcev in številnih novinarjev, ki so med seboj imeli seveda ustrezno varnostno razdaljo in se držali vseh varnostnih ukrepov. Silvio Bajde, ustanovitelj in direktor verige najboljših trgovin s kuhinjskim priborom in dodatki, za katerega nekateri radi rečejo, da še vedno vozi reli, čeprav je šport zapustil že zdavnaj, je na začetku dejal, da je izjemno ponosen na uspeh, ki ga deli s svojo ekipo.

“Še posebej me veseli dejstvo, da smo v Puli končno odprli trgovino za Istro in vse Istrane. Danes smo na vrh torte v Puli postavili češnjo. Od danes ima City Mall v Puli tisto, kar je manjkalo Istri, nam pa je manjkala tudi Istra. Na zdravje! “

Trgovina se nahaja v nakupovalnem središču Pula City Mallu, Ul. Rimske centurijacije 101.

S tem bi vas tudi ob obisku sosednje hrvaške povabili k obisku naših kolegov in nove poslovalnice v Puli.

Našo verigo trgovin na Hrvaškem pa lahko obiščete tudi v Zagrebu, kjer se nahajata kar dve poslovalnici. V Splitu, Rijeki, Zadru in seveda že prej omenjeni Puli. Več o nas na Hrvaškem pa lahko izveste na njihovi spletni strani.

  • ZAGREB, Ilica 40
  • ZAGREB, City Center One East, Slavonska Avenija 11d
  • SPLIT, City Center One Split, Vukovarska 207
  • RIJEKA, ZTC CENTAR, Zvonimirova 3
  • ZADAR, Shopping centar Supernova, Ulica akcije Maslenica 1
  • PULA, City Mall, Ul. Rimske centurijacije 101