DNEVI DE BUYERA – VSAK RECEPT IMA SVOJO SKRIVNOST

Francoski proizvajalec De Buyer, je vodilni na področju proizvodnje visokokakovostne kuhinjske posode že od leta 1830. Lonci&Poklopci by Bajde trgovina s kuhinjskimi pripomočki, vabi vse navdušene kuharje, strokovnjake in ljubitelje od 1. Julija do 15. Avgusta na akcijo DNEVI DE BUYERA. Obiščite prodajalno v Ljubljani na Gosposvetski 2 ali pa si poglejte našo spletno trgovino. Pričakujete lahko do 50% popusta. Morda se zaljubite.

To je odlična priložnost, da izkoristite akcijo DNEVI DE BUYERA in dvignete vrednost svoje kuhinje na povsem novo raven. Izvirnost, strast, predanost, znanje in vrhunska uspešnost so vrednote družinske kovačnice, ustanovljene pred skoraj 200 leti. Za razliko od današnje kulture hitre prehrane, kuhinjsko posodo De Buyer cenijo vsi, ki želijo nadzorovati svojo prehrano in jesti zdravo. Kuhanje je veščina s čustvi, ki zahteva svoj čas in trud, hkrati pa ima posoda velik vpliv pri pripravi vrhunskih jedi.

Dnevi de Buyera

Francozi radi pravijo, da si vsak dober zrezek zasluži De Buyer ponev, jekleno, z mineralom B, bakreno ali pa aluminijasto. Ko izberete ponev vas bo ta presegla in ne izgubila vrednosti. Enako kakovostni so drugi De Buyer kuhinjski pripomočki. Kuhinjska posoda De Buyer je rezultat tradicije in nenehnih inovacij, tako da v celoti ustreza potrebam gostincev in domačih kuharjev ter tistih, ki to želijo postati.

Podjetje De Buyer je dobilo prvo mesto v kulinaričnem sektorju francoskega priznanja (AFNOR) za dosežene standarde proizvodnje, skrb za zaposlene in okolje.

Dnevi de Buyera

ULOVITE AKCIJE V POSLOVALNICI NA GOSPOSVETSKI

1) Nakup s kreditno kartico

  • Edinstven 25% popust na poljuben znesek

2) Nakup z gotovino

  • Za zneske od 30€ do 299€ – 30% 
  • Za zneske od 300€ do 399€ – 35% 
  • Za zneske od 400€ ali več – 40% 

ULOVITE AKCIJE V SPLETNI TRGOVINI

Načini plačila – kreditna kartica/paypal, plačilo po prevzetju, neposredna bančna transakcija.
Za zneske od 30€ do 299€ – 30% popusta s kodo debuyer30
Za zneske od 300€ do 399€ – 35% popusta s kodo debuyer35
Za zneske od 400€ ali več – 40% popusta s kodo debuyer40

Kako nakupovati v spletni trgovini ?

Najdite izdelke ki vam ustrezajo in so v akciji Dnevi de Buyera in si jih shranjujte v košarici. Ko ste nabrali vse kar potrebujete pritisnite na košarico v zgornjem desnem kotu in pojdite NA BLAGAJNO. Nato glede na znesek vnesite kodo s popustom v prostor ki je temu namenjen (zgoraj levo). Ko ste končali z izbiro izdelkov in kodo popusta nadaljujte z izpolnjevanjem podatkov dostave in načina plačila. To je vse!

OPOMBA

Če dodate v košarico katerikoli drug izdelek, ki ni zajet v tej promociji, nanj ne velja popust iz akcije DNEVI de Buyera. V dodatno znižanje ne spadajo izdelki, ki so že v akciji. Te lahko kupite takoj brez vnašanja kode za popust.

Ponudba