DNEVI GUSA, POPUSTI DO 50% NA LITOŽELEZNE POSODE

Opremite kuhinjo z vrhunskimi litoželeznimi posodami LAVA!

Pod blagovno znamko LAVA lahko v trgovini v Ljubljani ter v spletni trgovini LONCI & POKLOPCI by Bajde najdete velik del posod (lonci in ponve, kombinirane posode, pekači, ponve in ponve za žar), s katerimi boste lahko opremili svojo kuhinjo. Ponujamo na stotine izdelkov za različne namene!

Gus ali litoželezo je ustvarjeno, da traja. In ne samo to, okusi povedo svojo zgodbo, ko kuhamo v gusu. Vsi, ki so enkrat poskusili, to dobro vedo.

LONCI & POKLOPCI by Bajde, trgovine s kuhinjskimi pripomočki, vam vedno ponujajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, zdaj je posebna priložnost, da se prepustite kuhanju v gus posodi, prav tako dobra, ko gre za klasično lito železo brez prevleke ali s tremi sloji emajla. Akcija traja do konca oktobra, poiščite posodo ali lonec zase, z do 50% popusta.

Najbolj znan gus lonec je večini že znana emajlirana “nizozemska peč”, večnamenski lonec, ki ga lahko uporabite za vse vrste receptov, vključno s peko, mesa in rib, celo kruha, ki ga lahko perfektno spečete, še posebej kvašenega, nato tudi za kuhanje testenin, in celo za cvrtje. Primeren je predvsem za počasno kuhanje, ker popolnoma zadržuje enakomerno toploto, pa tudi zato, ker ga lahko iz štedilnika prenesemo v pečico. Uporabite rokavice, to je pomembno. Skrivnost počasnega kuhanja je v pokrovih in seveda litemu železu, ki je debel do 5 mm, pokrita “nizozemska peč” zadržuje vlago, medtem ko se hrana kuha, zato so okusi hkrati bogati in nežni.

Izbira je vaša, odločite se, da boste uživali!

► DNEVI GUSA trajajo od 15. septembra do 31. oktobra (ali do razprodaje zalog) v trgovini LONCI & POKLOPCI by Bajde v Ljubljani na Gosposvetski cesti 2 in v spletni trgovini LONCI & POKLOPCI by Bajde.

ULOVITE AKCIJE V POSLOVALNICI NA GOSPOSVETSKI

1) Nakup s kreditno kartico

  • Edinstven 25% popust na nakup nad 70€

2) Nakup z gotovino

  • 30% popusta pri nakupih od 70€ do 270€ 
  • 35% popusta pri nakupih od 271€ do 400€ 
  • 40% popusta pri nakupih nad 401€  

ULOVITE AKCIJE V SPLETNI TRGOVINI

Načini plačila – kreditna kartica/paypal, plačilo po prevzetju, neposredna bančna transakcija.

  • 30% popusta pri nakupih od 70€ do 270€, s kodo LAVA30 
  • 35% popusta pri nakupih od 271€ do 400€, s kodo LAVA35
  • 40% popusta pri nakupih nad 401€, s kodo LAVA40

Kako nakupovati v spletni trgovini ?

Najdite izdelke LAVA, katere želite in jih dejte v košarico. Ko ste nabrali vse kar potrebujete pritisnite na košarico v zgornjem desnem kotu in pojdite NA BLAGAJNO. Nato glede na znesek vnesite kodo s popustom v prostor ki je temu namenjen (zgoraj levo, ˝koda kupona˝). Ko ste končali z izbiro izdelkov in kodo popusta nadaljujte z izpolnjevanjem podatkov dostave in načina plačila. To je vse!

OPOMBA

Če dodate v košarico katerikoli drug izdelek, ki ni zajet v tej promociji, nanj ne velja popust iz akcije Dnevi gusa. V dodatno znižanje ne spadajo izdelki, ki so že v akciji. Te lahko kupite takoj brez vnašanja kode za popust.

Ponudba