DNEVI KORKMAZA! VELIKA ZNIŽANJA CEN KUHINJSKE POSODE, NAPRAV, PRIPOMOČKOV IN PRIBORA

Posode, majhni gospodinjski aparati in kuhinjski pribor!

Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo!

Da bi pregnali hladne zimske dni, z vročo ponudbo v dnevih Korkmaza kličemo pomlad! Od začetka februarja do sredine marca lahko kupite široko paleto izdelkov Korkmaz in prihranite do 50%. Ponudba dejansko traja do izteka zalog, zato se pripravite in ujemite točno tisto, kar potrebujete. Ne recite, da vas nismo opozorili!

Funny woman sit in front of man in kitchen. She hold peppers on breast area and look at him. He laughing. They wear aprons.

Opremite svojo kuhinjo z vrhunskimi posodami, opremo in priborom blagovne znamke KORKMAZ!

Pod blagovno znamko KORKMAZ v vseh trgovinah na drobno v Zagrebu, Splitu, Reki in Zadru, pa tudi v spletni trgovini LONCI & POKLOPCI by Bajde najdete velik del ponudbe za opremljanje svoje kuhinje. V ponudbi je na voljo na stotine različnih artiklov! Vrhunska posoda in kompleti posode iz nerjavečega jekla (inox) ter večplastnega aluminija s kakovostno zaščitno plastjo.

Električni gospodinjski aparati (tosterji, mešalniki, tehtnice, štedilniki itd.) Kuhinjski pribor in pripomočki vseh vrst in namenov (jedilni pribor, kuhinjski pribor, posode in sklede, pribor za serviranje, deske za serviranje in rezanje in drug praktičen pribor)

► DNEVI KORKMAZA potekajo od 1. februarja do 15. marca (ali do izteka zaloge) v vseh trgovinah LONCI & POKLOPCI by Bajde v Zagrebu, Splitu, Reki, Zadru in Ljubljani ter v spletni trgovini.

Akcija traja od 1.2. do 15.3.2020. ali izteka zalog.
Akcije se ne seštevajo. Akcija ne velja za artikle s popustom.

O blagovni znamki KORKMAZ

Blagovna znamka KORKMAZ je leta 1972 začela delovati na petdesetih kvadratnih metrih, danes pa deluje v treh tovarnah vrhunskega razreda, ki se nahajajo v Istanbulu in Coachelli s proizvodno površino 42.000 kvadratnih metrov, kjer izdelujejo vrhunske posode iz nerjavečega jekla in električne aparate. V vseh izdelkih programa Korkmaz je glavno merilo zdravje ljudi. Vsi izdelki so v skladu z mednarodnimi zdravstvenimi standardi. Blagovna znamka Korkmaz močno napreduje tudi v zunanji trgovini z izvozom izdelkov v 90 držav sveta.

Ponudba