Dnevi žarov in pribora za začimbe

Imamo vse, kar potrebujete za uživanje v popolnih okusih z žara!

Z malo truda lahko vsi obvladamo tehnike pečenja na žaru. Poleg umetnosti je treba imeti dober žar in ne izgubljati časa za dolgotrajno pripravo.

Velik izbor vseh vrst žarov

Zato so plinski žari, kakovostni, v zadnjih letih pridobili veliko popularnost. Temperature pečenja, kar je seveda zelo pomembno, pri boljših dosežejo občutno čez tristo stopinj. Nudimo vse vrste žarov, vključno z žari ki imajo funkcijo dimljenja. Na vas je, da izberete elektriko, plin, drva ali oglje. In vsi so odlični, odvisno je samo od tega kaj vam najbolje odgovarja.

Najboljši nakup v letu 2022 - Spring 3212!

In tokrat vam ponujamo odlično ponudbo, odličen plinski žar Barbecook Spring 3212 s kar 50 % popustom.

Kamado žari

Vsi, ki imamo radi vrhunsko pripravljeno hrano na žaru, bi radi imeli keramični kamado žar, ki pa ni primeren za vsakogar, saj ima to veliko keramično jajce precejšnjo težo in zahteva morda nekoliko več prostora. Če s temi malenkostmi nimate težav, potem vam zagotovo lahko prišepnemo, da je Grill King kamado zelo dobra izbira, torej odlično razmerje med ceno in kakovostjo.

Oglejte si letošnjo ponudbo in postanite ponosni lastnik žara in tudi odličnih pripomočkov za žar ter mlinčkov in ribežev za začimbe, ki so znižani tudi do 40%.

Aktualne ugodnosti

Opozorilo o nakupu

Navedena akcijska cena velja samo za izdelke, ki so na zalogi v Sloveniji in na Hrvaškem. Če naročenega izdelka ni več na zalogi, ker je razprodan, ima kupec pravico do vračila ali zamenjave za drug izdelek enake ali podobne vrednosti. Akcija Dnevi žarov in pribora za začimbe traja do 31.5.2022 oziroma do razprodaje zalog.

Priporočamo

Preberite tudi

Domov
Korkmaz -30%
Žari na oglje
Plinski žari