DO 50% POPUSTA NA KAKOVOSTNE LITOŽELEZNE POSODE!

Če v kuhinji sploh nimate ničesar, začnite s to posodo. Težka, debela litoželezna posoda je temelj resne domače kuhinje.

5 razlogov zakaj je litoželezna posoda odlična:

Primerna je za vse vrste kuhališč. Uporabite jo na indukcijski plošči, plinu, steklokeramiki in pečici. Ni za mikrovalovno pečico.

Pripravljate lahko raznovrstno hrano. Litoželezna LAVA posoda je vsestranska. Uporabite jo za enolončnice, juhe, rižote, mesne jedi, kruh in celo sladice.

Težka, debela, litoželezna posoda je kakovostna in večna. Ob primerni uporabi bodo v tej posodi kuhali tudi vaši nasledniki.

Potrebujete manj olja. Zahvaljujoč emajlu v notranjosti in sezoniranju boste pri peki hrustljavega krompirja, piščanca ali zelenjave potrebovali manj maščobe.

Ni škodljiva vašemu zdravju, niti okolju.  Narejen je iz litega železa, ki ga, če kdaj želite, lahko popolnoma reciklirate, pri segrevanju pa ne sprošča škodljivih spojin.

LAVA - Turški proizvajalec, ki zagotavlja kakovost

Lava prinaša desetletja izkušenj pri izdelavi kakovostnih, lepih in funkcionalnih posod iz litega železa (gus). V proizvodnji se uporabljajo najsodobnejše tehnologije oblikovanja in emajliranja kovin. Vsako posodo Lava, ponev in pekač iz litega železa se med proizvodnjo individualno pregleda, da se zagotovi popolno skladnost z evropskimi standardi kakovosti. Lonci, ponve in pekači so narejeni iz najkvalitetnejših materialov na svetu. Imajo milijone uporabnikov, ki jih dobro poznajo.

*Akcija traja od 15.9. do 31.10.2021 oz. do razprodaje zalog.