Do 50% popusta na posode iz litega železa – Dnevi litoželezne posode 2022

Tradicionalni Dnevi litoželezne posode so se začeli v trgovini s kuhinjskimi pripomočki. Celotna ponudba rdečih barv je znižana 50%, medtem ko je paleta vseh ostalih barv znižana 30%.

Ni resne kuhinje brez litoželezne posode

Odlična litoželezna posoda ni poceni, še posebej, če je tako kakovostna, kot je posoda blagovne znamke Lava, zato je akcija priložnost, da si vsakdo izbere unikaten lonec, bolj znan kot Dutch oven, razne druge pekače, ponve, žar ponve in še mnogo več.. Ni resne kuhinje brez litoželezne posode ali ponve.

Ena posoda, ki lahko nadomesti skoraj vse - Dutch oven

Dutch oven  je večnamenski lonec, ki ga lahko uporabite za vse vrste receptov, vključno s peko, mesom in ribami, sladicami in tortami, celo kruhom, še posebej kruhom s kislim testom. Primerna je predvsem za počasno kuhanje, saj odlično zadržuje enakomerno toploto, pa tudi zato, ker jo lahko s štedilnika prenesemo v pečico. Skrivnost počasnega kuhanja je v pokrovih in seveda litem železu, ki je debel do 5 mm, pokrita posoda pa med peko zadržuje vlago, zato so okusi bogati in hkrati mehki.

Popusti do 50%

Velika tradicionalna akcija litoželezne posode vam letos prinaša do 50% popusta na celoten asortiman! Posebna poslastica je rdeča litoželezna posoda, ki je znižana 50%, vse ostale barve pa 30%.

Izberite večjo ali manjšo litoželezno posodo, pekač, ponev, ponev za žar, tagine, wok, servirni set ali karkoli že potrebujete, v naši spletni trgovini ali v trgovinah s kuhinjskimi pripomočki.

Kliknite na katalog, ki smo ga razdelili po kategorijah, oglejte si ponudbo in se prepustite kuharskim užitkom z vrhunskimi litoželeznimi posodami.

Ugodnosti

Opomba o nakupu

Akcija na izdelke iz kataloga velja v našem celotnem prodajnem sistemu. Popusti se ne seštevajo, torej ni možno pridobiti dodatnih popustov na akcijske cene.

Akcijska cena velja samo za izdelke, ki so na voljo v skladišču v Sloveniji in na Hrvaškem. Če naročenega izdelka ni več na zalogi, ker je razprodan, ima kupec pravico do vračila kupnine ali zamenjave za drug izdelek enake ali podobne vrednosti.

Priporočamo

Preberite tudi