Do 50% popusta na vrhunske de Buyer posode in kuhinjski pribor

Trgovina s kuhinjskimi pripomočki odpira jesenski čas s tradicionalno ponudbo vrhunske posode in kuhinjskih pripomočkov francoske kulinarične ikone de Buyer. Čakajo vas popusti do 50%. Izkoristite Dneve de Buyer in dvignite vrednost svoje kuhinje z vrhunsko posodo!

Varna in vrhunska posoda!

S posodo de Buyer dobite varnost in kakovost, ki ju izjemno cenijo tudi vrhunski kuharji.

Genialne ponve, standardne in globoke, za meso, ribe, palačinke, zelenjavo, vas preprosto morajo navdušiti. Podobno so lonci za dušenje, lonci iz vrhunskega nerjavečega jekla, pa tudi bakrene posode, ki zahtevajo posebno pozornost, a hkrati poskrbijo za kraljevsko doživetje v vsaki kuhinji.

Popolni kuhinjski pripomočki in dodatki

Noži in rezila iz najboljšega jekla, popolna rezila in ergonomski ročaji bodo trajali večno, navsezadnje kot vse, kar izdelujejo v manufakturi de Buyer že skoraj 200 let.

Nepogrešljivi so tudi kalupi, razni pripomočki in popolni dodatki.

Kje kupiti?

Ne zamudite obiska naše maloprodajne enote v Ljubljani. Naša spletna trgovina pa je tu za vas kadarkoli v dnevu.

 Katalogi

Opozorilo o nakupu

Akcija na izdelke iz kataloga velja v našem celotnem prodajnem sistemu. Popusti se ne seštevajo, torej ni možno pridobiti dodatnih popustov na akcijske cene. Akcijska cena velja samo za izdelke, ki so na voljo v skladišču v Sloveniji in na Hrvaškem. Akcijska cena velja v obdobju od 1.11.2023 do 15.12.2023 oziroma razprodaje zalog. Če naročenega izdelka ni več na zalogi, ker je razprodan, ima kupec pravico do vračila kupnine ali zamenjave za drug izdelek enake ali podobne vrednosti.

Naše priporočilo

Preberite tudi