GRILL GURU KAMADO, BEST BUY KERAMIČNI ŽAR!

Nizozemsko podjetje 200 ° Fahrenheit dobavlja najboljše žare Kamado in opremo za žar na evropskem trgu pod blagovnimi znamkami The Bastard, Grizzly Grills in Grill Guru.

Žari in pribor Grill Guru so vrhunske kakovosti, zasnovani in narejeni  za uživanje v žaru v vseh letnih časih. In še nekaj, žari Kamado se uporabljajo tudi za dimljenje in kuhanje, zato so najuporabnejši žari na svetu!

Kaj dela podjetje 200 ° Fahrenheit drugače?

Naša strast je žar na prostem. Priprava okusne hrane na prostem z uporabo najboljših orodij. Menimo, da bi morali vsi spoznati najboljši način pečenja na žaru: žar Kamado. Zato smo leta 2013 začeli ustvarjati svoj sanjski žar. Strast ostaja naša gonilna sila. Strast do okusne hrane, pa tudi strast do priprave lepih stvari. Ta strast se kaže v naših blagovnih znamkah: The Bastard, Grill Guru in Grizzly Grills. Oblika, enostavnost uporabe in kakovost so vedno naša glavna prioriteta.

Grill Guru – žar na prostem na enostaven način

Vrhunski Grill Guru žar je zasnovan in izdelan za uživanje v vseh letnih časih. Ne glede na zunanjo temperaturo, Grill Guru vedno ostane na pravi temperaturi. Ne glede na to, ali pripravite žar zase, družino ali prijatelje, ali želite hitro ali počasno pečenje, hladno ali vroče dimljenje, pico, zrezke ali bučke na žaru, boste s tem žarom skozi vse leto pripravljali najbolj fantastične jedi.

Grill Guru Kamado so na voljo v treh velikostih – srednji, veliki in XL (kmalu). Izberite Kamado, ki ustreza vašim potrebam.

Z dodatki Grill Guru neprestano odkrivate nove možnosti. Na ta način boste res dobili največ.

Grill Guru žare z 20-letno garancijo na zunanjo keramično ploščo in pokrovom, grebljico in prijemalom za rešetke, ki so v kompletu, lahko pokličite na telefonsko številko podjetja LONCI&POKLOPCI by Bajde. Dostava je hitra in brezplačna.

Grill Guru triki in nasveti

V priloženem video posnetku boste našli številne koristne nasvete, kako enostavno pripraviti okusno perutnino, rebra, zrezke, školjke in seveda neizogiben ananas!

Pridobite svoj Kamado še danes in postanite pravi Grill Guru.