Grill King – najugodnejši kamado žar s smokerjem

Grill King je vrhunska znamka keramičnih kamado žarov in edina, ki ponuja kamado žare s smokerjem. Grill King kamado je torej žar, pečica in smoker v enem! Z dodatki, vključenimi v paket, ki vključujejo pokrov za žar, kamen za pico, držalo za rešetke, deflektor toplote in gorilnik, je to verjetno najboljša ponudba kamado žara na trgu!

Kamado žari, najboljše zunanje peči na svetu

Kamado žari lahko kuhajo vse, počasi in hitro, pečejo, dimijo, dušijo. Z nadzorom temperature enostavno omogočajo različne načine kuhanja. Zvišajte temperaturo za peko hamburgerjev, zrezkov, piščanca ali morskih sadežev. Znižajte temperaturo za dimljenje prsi, rebrc, kril ali okusnih prilog. Zaradi sposobnosti zadrževanja toplote in vlage kamado žari omogočajo tudi peko perutnine, jagnjetine, govedine in zelenjave brez izgube okusa. Dodajte kamen za peko in lahko spečete pico, kruh, pite in drugo. Možnosti so neskončne.

Grill King je pripravljen na vse!

Grill King kamado je žar, pečica in smoker v enem! Ta žar je trenutno edini na trgu s posebej vgrajenim dimljenjem, kar mu daje pomembno vrednost. Odlikujejo ga vse lastnosti nove generacije kamado žarov, na voljo pa je v najširši barvni paleti na trgu. Z dodatno opremo, ki je priložena v paketu in jo sestavljajo pokrov za žar, kamen za pizzo, ročaj za žar, usmerjevalnik toplote in gorilnik, je Grill king zagotovo ena najboljših in zagotovo najugodnejša ponudba premium kamado žarov. na trgu!

Dimljenje hrane

Grill King kamado ima možnost dimljenja hrane. Z večurnim vzdrževanjem nizke temperature žara in ustreznimi aromatičnimi ostružki (t.i. sekanci) različnih okusov boste pripravili popolnoma mehka rebra, iz katerih se meso samo loči od kosti. Oglejte si našo ponudbo čipsa za dimljenje, s katerim boste ustvarili nepozabne arome vašega žara.

Grill King na voljo v 3 velikostih in 3 barvah

V ponudbi so tri velikosti, najmanjša s premerom 56 cm, srednja s premerom 61 cm in ekstra velika s premerom 74 cm. Na voljo je v treh različnih barvah. Poleg vsega pa je na voljo velika izbira pribora za žar, pripomočkov za mariniranje ter različnih vrst oglja, briketov in sekancev. Celotno ponudbo si lahko ogledate tukaj.

Priporočamo

Preberite tudi