Mesec Azije - do 35% popusta na asortiman za azijske jedi!

Potopite se v svet okusov kitajske, japonske, korejske in indijske hrane. Za to priložnost smo pripravili katalog najbolj priljubljenih vokov, azijskih nožev, rezalnikov, posod za kuhanje na pari, pa tudi palčk, strgal in mlinčkov za začimbe. Obstajajo tudi kalupi za pripravo sušija, najbolj priljubljene azijske jedi!

Azija kot inspiracija

Azijska kuhinja je polna zelo zdravih jedi, saj vsebuje veliko zelenjave in rib, poleg tega pa je takšna hrana neverjetno lahka. Tisto, zaradi česar je azijska hrana posebna so začimbe in zanašanje na pet ključnih okusov – sladko, kislo, slano, grenko in pekoče.

Vok

Znano je, da se azijske jedi največkrat pripravljajo v voku. V njem lahko kuhate, cvrete, globoko cvrete, dušite, cvrete in nato dušite, kuhate na pari, cvrete oreščke, skuhate juho in celo turško kavo. Zelenjavo in meso na kratko in na močnem ognju prepražimo. Tako je zelenjava skoraj napol surova, meso, ki se uporablja v jedeh, pa mora biti čista mišičnina, narezana na tanke trakove.

Prednost voka je v tem, da lahko v njem kuhate katero koli hrano z zelo malo olja ali brez njega. Skrivnost je v obliki, toplota nastaja na dnu, od koder se širi po zaobljenih stenah posode in enakomerno segreje hrano. Prav tako kuharju ni treba loviti hrane po loncu, zahvaljujoč obliki, ki s preprostim stresanjem vrne vso vsebino voka na skupno mesto.

Katalog ugodnosti

Akcijski izdelki iz kataloga so znižani za 30 %, ob nakupu dveh ali več izdelkov iz akcijskega kataloga Mesec Azije pa je skupni popust 35 %. Pri nakupu dveh ali več izdelkov iz promocijskega kataloga se vam v nakupovalni košarici samodejno obračuna popust v višini 35%.

Naše priporočilo

Opozorilo o nakupu

Navedena akcijska cena velja izključno za izdelke, ki so dobavljivi v skladišču v Sloveniji in na Hrvaškem. Če naročenega izdelka ni več na zalogi, ker je razprodan, ima kupec pravico do vračila kupnine ali zamenjave za drug izdelek enake ali podobne vrednosti, ki je na zalogi. Akcija traja od 1. 6.2023 do 30.6.2023.

Akcijski izdelki so znižani za 30 %, ob nakupu dveh ali več izdelkov iz akcijskega kataloga pa je skupni popust 35 %. Pri nakupu dveh ali več izdelkov iz promocijskega kataloga se vam v nakupovalni košarici samodejno obračuna popust v višini 35%.