Brandani emajlirane litoželezne posode

Dautch oven Brandani poudari okuse, zagotavlja izjemne rezultate kuhanja in ni samo praktična za uporabo, ampak je tudi popolna za serviranje in prezentacijo hrane.

Vrhunske litoželezne posode v toskanskih barvah

Brandani posode so pristna kombinacija videza in funkcionalnosti. Enako je z odlično linijo plitvih in globokih litoželeznih loncev. Italijani svoj litoželezni lonec raje imenujejo Cocotte, tako kot Francozi, in lahko tudi vi, pomembno je vedeti, da sta Cocotte in Dutch oven imeni za isto vrsto znanega litega železa ali litoželeznega lonca.

Lepota in okusi Toscane

Brandani posode so narejene z profesionalno izdelavo, pa tudi za kraj izvora, barve Toskane hkrati prinašajo razkošje in nežnost podnebja, ki ga neizogibno povezujemo z edinstvenimi okusi, ne samo vrhunskega vina, temveč tudi vrhunske hrane. Brandani je subtilno ogledalo lepote, nežnosti in razkošja Toskane.

Lito železo je težko in zato je kuhanje enostavno!

Vsak litoželezni lonec je težek, a tudi zato fantastično razporedi temperaturo in jo ohranja dolgo časa brez nepotrebne porabe energije. Kuhanje in pečenje v litoželezni posodi Brandani vas bo navdušilo, še posebej, če še niste okusili čarov vsestranskega kuhanja v litoželeznem loncu.

Lito železo Brandani

Emajlirana lito železo (gus) je dragocen in robusten material, ki se dobro prilagaja vsem vrstam priprave in kuhanja hrane. Posebej priporočljiv za dolgotrajen proces kuhanja pri nizki temperaturi, pa tudi za cvrtje, je litoželezo najbolj primerno v kuhinji zaradi svoje sposobnosti enakomernega in učinkovitega segrevanja. Posebno navdušujoča funkcija je pokrov, ki je zasnovan in oblikovan za zadrževanje pare, ki jo naravno proizvaja hrana in ima povraten učinek na hrano.

Brandani litoželezna posoda je primerna za plinski štedilnik, steklokeramični/električni štedilnik ali električno/klasično pečico ter za indukcijski štedilnik.  Kuhanje in pečenje v litoželezni posodi bo obogatilo okuse za izjemno kulinarično izkušnjo. Mešanica stila in praktičnosti, res ne smete zamuditi!

Priporočamo

Preberite tudi

Mesec Azije
Plinski žari
HIT meseca