Cozze 13″ plinska pizza pečica

Šifra: COZPIPEK13 Kategorije: , Proizvajalec:

Karakteristike:

Dimenzije: 53×53×29 cm
Za velike pice do 34 cm
Priložen trdi kamen za pico iz kordierita, ki ga je odobril LFGB
Materiali: prašno barvano pocinkano jeklo
Regulator plina ni priložen

Termometer ni vključen

Barva: črna/srebrna
Moč: 2200 W
Priključek: 30 mBar klasični priklop na jeklenko

Cena:

229,00 

Na zalogi

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 150€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

To je popolna pečica za pizzo za tiste, ki želijo najboljšo zmogljivost, najboljši okus in največ zabave. To je verjetno najbolj priljubljena pečica za pico na svetu.

Zakaj?
Prvič, uporaba je enostavna in vsakič boste dosegli odlične rezultate.

Zunanje pečice za pico so postale izjemno priljubljene po vsem svetu. Pečica za pico Cozze omogoča vsakomur, da postane pravi mojster pice (pizzaiolo) v udobju lastnega dvorišča.

Dinamika sodobnega življenja in naraščajoče zanimanje za kuhanje doma sta spodbudila povpraševanje po inovativnih kuhinjskih aparatih. Cozze prinaša možnost priprave prave pice, kot tiste iz picerije, s hitrostjo, okusom in preprostostjo, nad katero so navdušeni tako odrasli kot otroci.

Ena izmed ključnih prednosti pečic za pico Cozza je izjemno kratek čas peke. Le 1 do 1,5 minute je dovolj, da je pica popolnoma pečena, obdrži svežino sestavin in okus pristne pice.

Pečica za pico Cozze ni omejena na uporabo le na dvorišču. Je vsestranska in idealna za kuhanje na prostem na potovanjih in piknikih, saj zagotavlja, da boste uživali v sveži hrani v katerem koli okolju. Poleg pice vam ta pečica omogoča peko mesa, zelenjave, peciva in drugih jedi.

 

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Cozze 13″ plinska pizza pečica

SKU COZPIPEK13 Kategorije , Proizvajalec
[rvp_show]