4v1 set ekonom loncev Alia KORKMAZ

EAN: 8691607001716 Šifra: A171 Kategorije: , , , Proizvajalec:

Karakteristike:

V kompletu so:

  • lonec s prostornino 6 litrov,
  • lonec s prostornino 3 litre,
  • pokrov za ekspresno kuhanje,
  • steklen pokrov.

Spletna cena:

241,50 

Na zalogi

Popust ne velja za izdelke, ki so že akcijsko znižani in izdelke v kategoriji L&P

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

4v1 set ekonom loncev Alia KORKMAZ narejen iz nerjavečega jekla 18/10 Cr-Ni, podstavek (dno) pa zagotavlja homogen prenos toplote. Zunanje površine so polirane, da dajo posodam visok sijaj. Ergonomski, nevnetljiv, še posebej varen ročaj iz nerjavečega jekla. Pred prvo uporabo sperite posodo s toplo vodo in detergentom za pomivanje posode. Med čiščenjem ne uporabljajte žice. Primerno za pomivalni stroj. Kuhinjska posoda zagotavlja največji prihranek časa in energije zahvaljujoč sistemu sončne podlage, ki zagotavlja najvišji prenos toplote na vseh vrstah pečic, vključno z indukcijskimi. To so posebej izrezane površine na jekleni podlagi, ki ustvarjajo dodatno učinkovitost pri prenosu toplote. To prihrani čas in energijo.

Enostavno upravljanje. Zamenljivi pokrovi na obeh loncih. Velikost lonca uporabite po želji in potrebi. Pokrov Express ni mogoče prati v pomivalnem stroju, vsi drugi elementi so.

V kompletu so: lonec s prostornino 6 litrov, lonec s prostornino 3 litre, pokrov za ekspresno kuhanje, steklen pokrov.

Brand

Korkmaz

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

4v1 set ekonom loncev Alia KORKMAZ

EAN: 8691607001716 SKU A171 Kategorije , , , Proizvajalec
[rvp_show]

Samo še danes - Super Vikend

25% popust skoraj na vse*