Ekonom lonec Tessa KORKMAZ 7 l

EAN: 8691607153057 Šifra: A153-05 Kategorije: , , , Proizvajalec:

Karakteristike:

  • Barva: srebrna
  • Material: 18/10 Cr-Ni nerjaveče jeklo
  • Kapaciteta: 7 l
  • Uporaba: primerno tudi za indukcijo

Spletna cena:

141,00 

Na zalogi

Popust ne velja za izdelke, ki so že akcijsko znižani in izdelke v kategoriji L&P

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Odličen ekonom lonec Tessa KORKMAZ s prostornino 7 litrov. Iz nerjavečega jekla 18/10, z bakelitnimi ročaji. Primerno za vse vrste kuhališč, vključno z indukcijskimi. Lonec je mogoče prati v pomivalnem stroju, pokrov pa je treba prati izključno ročno.

Korkmaz je ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk posode in kuhalne opreme. Korkmaz je turška blagovna znamka, priljubljena, ker je zahvaljujoč lastnim patentom, inovacijam, proizvodnemu sistemu in poslovnemu modelu na trg pripeljala posodo in gospodinjske aparate vrhunske kakovosti po ugodnih cenah, ki jim konkurenti v istem kakovostnem razredu ne morejo slediti. Posoda iz nerjavečega jekla Korkmaz, ponve z bakrovimi in granitnimi zlitinami, opekači za žar, lonci na pritisk, samostojni mešalniki ali originalni kuhinjski aparati, kot je aparat za turško kavo Kavhekolik, dodatki in dodatki sodijo med najbolj prodajano opremo za domače kuhinje na svetu.

Brand

Korkmaz

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Ekonom lonec Tessa KORKMAZ 7 l

EAN: 8691607153057 SKU A153-05 Kategorije , , , Proizvajalec
[rvp_show]

Samo še danes - Super Vikend

25% popust skoraj na vse*