Ekonom lonec Tessa KORKMAZ 10 l

Šifra: A153-07 Kategorije: , , , Proizvajalec:

Karakteristike:

Šifra: A153-07

Materiali: nerjaveče jeklo 18/10 Cr-Ni

Kapaciteta: 10 l

Model: primeren tudi za indukcijo

Proizvajalec: Korkmaz

Cena:

180,00 

Na zalogi

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50,00 €

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Korkmaz je ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk posode in kuhalne opreme. Korkmaz je turška blagovna znamka, priljubljena, ker je zahvaljujoč lastnim patentom, inovacijam, proizvodnemu sistemu in poslovnemu modelu na trg pripeljala posodo in gospodinjske aparate vrhunske kakovosti po ugodnih cenah, ki jim konkurenti v istem kakovostnem razredu ne morejo slediti. Posoda iz nerjavečega jekla Korkmaz, ponve z bakrovimi in granitnimi zlitinami, opekači za žar, lonci na pritisk, samostojni mešalniki ali originalni kuhinjski aparati, kot je aparat za turško kavo Kavhekolik, dodatki in dodatki sodijo med najbolj prodajano opremo za domače kuhinje na svetu.

Odličen ekonom lonec Tessa KORKMAZ s prostornino 10 litrov, izdelan iz nerjavečega jekla 18/10, z bakelitnimi ročaji. Primerno za vse vrste gorilnikov, vključno z indukcijskimi. Lonec je mogoče prati v pomivalnem stroju, pokrov pa je treba prati izključno ročno.

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Ekonom lonec Tessa KORKMAZ 10 l

SKU A153-07 Kategorije , , , Proizvajalec
[rvp_show]

Vikend AKCIJA

20% popust*