Korkmaz Vertex električni cvrtnik

EAN: 8691607486025 Šifra: A486-02 Kategorije: , , , Proizvajalec:

Karakteristike:

Ta cvrtnik z nastavljivim termostatom moči 900 W in zmogljivostjo cvrtja 800 g je zelo praktičen pomočnik za vsako kuhinjo.
Na snemljivem pokrovu je integriran stekleni zaslon.
Snemljiv rezervoar za olje, snemljiv pokrov, ročaji za prenašanje in filter za preprečevanje širjenja vonjav zagotavljajo enostavno uporabo in užitek pri pripravi hrane.
Snemljiva in enostavna za vzdrževanje lahka posoda iz PTFE materiala.
Barva: rdeča
Material: ABS

Spletna cena:

116,00 

Na zalogi

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Korkmaz je ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk posode in kuhalne opreme. Korkmaz je turška blagovna znamka, priljubljena, ker je zahvaljujoč lastnim patentom, inovacijam, proizvodnemu sistemu in poslovnemu modelu na trg pripeljala posodo in gospodinjske aparate vrhunske kakovosti po ugodnih cenah, ki jim konkurenti v istem kakovostnem razredu ne morejo slediti. Posoda iz nerjavečega jekla Korkmaz, ponve z bakrovimi in granitnimi zlitinami, opekači za žar, lonci na pritisk, samostojni mešalniki ali originalni kuhinjski aparati, kot je aparat za turško kavo Kavhekolik, dodatki in dodatki sodijo med najbolj prodajano opremo za domače kuhinje na svetu.

Brand

Korkmaz

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Korkmaz Vertex električni cvrtnik

EAN: 8691607486025 SKU A486-02 Kategorije , , , Proizvajalec
[rvp_show]