50%

Lava ovalni Dutch oven, 27cm

Karakteristike:

Šifra Lava: LV O TC 27 K2 R

Ovalen lonec s pokrovom in integriranimi ročaji, velikost 21×27 cm

Zunanje mere: 21x34x12 cm

Notranje mere: 20x27x10,3 cm

Prostornina: 3,91 l

Obrok: 4-6

Teža 5,88 kg

Debelina dna 6 mm, debelina stene 4 mm

Emajlirana litina, 3 plasti, 2-krat pečena

Ni primerno za mikrovalovno pečico

Primerno za električne, indukcijske, plinske, halogenske, radiatorske in keramične peči

Primerno za v hladilnik,

Primerno za v pečico

Barva: rdeča

Material: lito železo (gus)

Dimenzije: 21×27 cm

Proizvajalec: LAVA

Uporaba: za vsa kuhališča. Tudi za indukcijo.

Cena:

76,50 

Na zalogi

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50,00 €

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Lava prinaša več desetletij izkušenj pri izdelavi vrhunske, lepe in funkcionalne posode iz litega železa (gus). V proizvodnji se uporabljajo najsodobnejše tehnologije oblikovanja in emajliranja kovin.

Dutch oven je posoda iz gusa ali litega železa, ki dobro prevaja in ohranja toploto ter prenese zelo visoke temperature, s pripadajočim težkim pokrovom, ki se popolnoma prilega. Namenjen je kuhanju, počasnemu pečenju ali dušenju večjih kosov mesa, kot tudi pripravi enolončnic, rib in vseh drugih jedi, ki se kuhajo v enem loncu. Lahko so okrogle ali ovalne oblike in se lahko uporabljajo na vseh vrstah štedilnikov, pečic, krušnih pečic itd. Nikoli ga ne dajajte v mikrovalovno pečico.

Dutch oven je vsestransko in učinkovito orodje za izboljšanje okusa in kakovosti cele vrste jedi, od kruha iz kislega testa do kompleksnega in kitajskega glaziranega peciva do sladic.

Dutch oven je težka okrogla posoda s pokrovom, ki se tesno zapira. Čeprav so izdelane iz različnih materialov, od keramike do aluminija, so najbolj iskane in najkakovostnejše Dutch oven iz litega železa, predvsem emajlirane.

Dutch oven je posebna, ker lahko ure in ure vzdržuje stabilno temperaturo in vlažnost na celotni površini hrane, kar omogoča postopno kuhanje in boljše rezultate, pa naj gre za počasi pečeno govedino, zelenjavo ali testo. Emajlirane litoželezne posode so bolj odporne na kisline in jih je lažje vzdrževati, najpomembneje pa je, da se globina in velikost ujemajo z jedmi, ki jih radi kuhate, zadostna debelina in kakovost posode ter na koncu pokrov, ki se trdno in pravilno prilega.

Dodatne informacije

Barva

Velikost

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Lava ovalni Dutch oven, 27cm

[rvp_show]

Vikend AKCIJA

20% popust*