Akcija!

Lava mini litoželezni lonec, 12cm

19,34 

Ni na zalogi

Opis

Lava prinaša desetletja izkušenj pri izdelavi kakovostnih, lepih in funkcionalnih posod iz litega železa (gus). V proizvodnji se uporabljajo najsodobnejše tehnologije oblikovanja in emajliranja kovin. Vsako posodo Lava, ponev in pekač iz litega železa se med proizvodnjo individualno pregleda, da se zagotovi popolno skladnost z evropskimi standardi kakovosti. Lonci, ponve in pekači so narejeni iz najkvalitetnejših materialov na svetu. Imajo milijone uporabnikov, ki jih dobro poznajo.

Dutch oven je posoda iz litega železa, ki dobro prevaja in zadržuje toploto ter vzdrži zelo visoke temperature, s težkim pokrovom, ki se odlično prilega. Ta posoda je namenjena kuhanju, počasni peki ali dušenju velikih kosov mesa, pa tudi za pripravo juh, rib, enolončnic in vseh drugih jedi, ki se kuhajo v enem loncu. So okrogle in ovalne in jih lahko uporabljate na vseh vrstah gorišč, peči, krušni peči itd. Nikoli jih ne postavljajte v mikrovalovno pečico.

Lava Dutch oven posode so emajlirane, nekatere pa imajo dodatno notranjo prevleko bele barve.

Dutch oven je pokazal, da ne gre le za drag težki kos posode, ki ga boste nekajkrat na leto izvlekli, da bi v njem pekli meso, ampak za vsestransko, učinkovito posodo za izboljšanje okusa in kakovosti cele vrste jedi , od »sourdough« kruha, kitajskih glaziranih jedi, do pekovskih izdelkov in sladic (da, v litoželezni posodi lahko pripravite izvrstne sladice)

Oznaka Lave: LV Y TC 12 K2 R
Zunanje mere: 13×16,5×7 cm
Prostornina: 0,53 l
Teža 1,54 kg
Notranji premer: 12 cm
Emajlirano lito železo s 3 plastmi, 2 -krat zapečeno
Debelina dna 5 mm, robovi 4 mm

Dodatne informacije

Velikost

Barva

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Lava mini litoželezni lonec, 12cm

Share on facebook
SKU L106209 Kategorije , ,