50%

Lava mini ovalna litoželezna posoda

Šifra: L159106 Kategorije: , , Proizvajalec:

Karakteristike:

Šifra Lava: LV O TC 31 K2 B
Ovalna nizozemska pečica
Emajlirano lito železo
Prostornina 7,06 litra
Za 6 do 8 obrokov
Teža 7,3 kg
Dimenzije 25×31 cm
Višina 15 cm
Notranje mere 24×31 cm
Globina 13,5 cm Troslojni emajl, dvakrat pečen
Ni primerno za mikrovalovno pečico
Primerno za električne, indukcijske, plinske, halogenske, radiatorske in keramične štedilnike, Primerno za hladilnik, Primerno za pečico

Barva: modra
Material: lito železo
Uporaba: primerno tudi za indukcijo

Cena:

88,50 

Na zalogi

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 150€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Lava prinaša več desetletij izkušenj pri izdelavi vrhunske, lepe in funkcionalne posode iz litega železa (gus). V proizvodnji se uporabljajo najsodobnejše tehnologije preoblikovanja in emajliranja kovin. Vsaka ponev Lava, ponev in ponev iz litega železa je med proizvodnjo posamezno pregledana, da se zagotovi popolna skladnost z evropskimi standardi kakovosti. Lava lonci, ponve in pekači so izdelani iz najkakovostnejših materialov na svetu. Imajo milijone uporabnikov, ki jih dobro poznajo.

Skrivnost okusa jedi, kuhanih v posodi Lava, je v teži posode. S svojo inovativno tehnologijo in dizajnom Lava zadržuje toploto in jo enakomerno porazdeli. Spodbujanje varčevanja z energijo je Lava prijazna do okolja in vašega žepa. Vaša Lava, ki jo je mogoče reciklirati in ne vsebuje rakotvornih spojin, je korak, ki ga lahko naredite v svoji kuhinji za zdravo življenje in trajnostno okolje.

Dodatne informacije

Barva

Velikost

,

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Lava mini ovalna litoželezna posoda

SKU L159106 Kategorije , , Proizvajalec
[rvp_show]