30%

Modra posoda iz litega železa s pokrovom LAVA, 24 cm

Šifra: L135722 Kategorije: , , , Proizvajalec:

Karakteristike:

Zunanje mere 25×32 cm, višina 12,5 cm.

Prostornina 4,49 l za 4-5 obrokov.

Teža 5,76 kg.

Premer 24 cm.

Debelina dna 5 mm, stene 4 mm.

Troslojni emajl, dvakrat zapečen.

Cena:

122,15 

Ni na zalogi!

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 150€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Modra posoda iz litega železa s pokrovom, je izdelek znamke Lava, ki prinaša več desetletne izkušnje s pripravo visokokakovostnih, lepih in funkcionalnih posod iz litega železa (gus). Pri izdelavi se uporabljajo najsodobnejše tehnologije oblikovanja in emajliranja kovin. Tovarna Lava v Turčiji je najsodobnejši proizvodni obrat, razvit izključno za lito železo in emajl. Lava se zavzema za zagotavljanje neprimerljive kakovosti in optimalne zmogljivosti za vsak izdelek na ekonomičen in okolju prijazen način. Vsaka posoda Lava, ponev in litoželezna posoda se med proizvodnjo pregledajo, da se zagotovi popolna skladnost z evropskimi standardi kakovosti. Posode, ponve in pekači za lavo so narejeni iz najkakovostnejših materialov na svetu. Imajo milijone uporabnikov, ki jih dobro poznajo.

Zunanje mere 25×32 cm, višina 12,5 cm. Prostornina 4,49 l za 4-5 obrokov. Teža 5,76 kg. Premer 24 cm. Debelina dna 5 mm, stene 4 mm. Troslojni emajl, dvakrat zapečen.

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Modra posoda iz litega železa s pokrovom LAVA, 24 cm

SKU L135722 Kategorije , , , Proizvajalec
[rvp_show]