50%

Bialetti Moka Express kafetiera za 6 skodelic + Perfetto kava

Premer 95 mm

Višina 205 mm

Kapaciteta 270 ml

Pakiranje kave: 200 g

Način priprave kavne moke

Odvisno od velikosti kafetiere Moke prilijemo hladno vodo do označene oznake na odprtini na dnu posode. Kavo rahlo presejte v priloženo cedilo. Kavo kuhamo pri temperaturi vrelišča, dokler ekstrakcija ni končana. Ne prižigajte najmočnejšega. Da ohranite aromo kave je treba aparat za kavo po kuhanju odstraniti z ognja.

Pred prvo uporabo aparat za kavo dobro sperite z vodo in pripravite prvi pripravek kave, ki ga nato zavržete.
Ni primerno za indukcijo.

Cena:

22,94 

Na zalogi

Opis

Kavni avtomati Bialetti, originalna osmerokotna oblika, ki omogoča optimalno porazdelitev toplote in vitek videz po navdihu ženskega telesa, se od prvega kavnega aparata Moka Express, ki je začel pravo revolucijo v pripravi kave, oblikovno ali tehnično niso kaj dosti spremenili. Klasičen dizajn, eleganca in tehnološka preprostost, a hkrati visokokakovostni in varni, so kavni avtomati sčasoma pripeljali do popolnosti.

Ne glede na to, ali gre za klasičen aluminij ali nerjaveče jeklo, primerno za indukcijo, bo vsak pripravil vrhunsko moka kavo. Cafeteria Bialetti bo v samo nekaj minutah ustvarila bogat, pristen espresso.

Da bo vaš aparat za kavo v dobrem stanju več let, je priporočljivo, da ga ročno operete s toplo vodo brez močnih detergentov. Prav tako so kafetiere namenjene izključno uporabi vode in kave, nikoli ne nalivajte tekočine razen vode ali dajajte kaj drugega kot kavo.

Kavni avtomat Bialetti naj bo med uporabo vedno tesno zaprt, pravilen in nepoškodovan.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Bialetti Moka Express kafetiera za 6 skodelic + Perfetto kava

SKU BL0003536 Kategorija Proizvajalec