Kafetiera Bialetti Oceana Moka Express, 9 skodelic

EAN: 8006363011655 Šifra: BL0001165/OC Kategorije: , Proizvajalec:

Karakteristike:

Šifra: BL0001165/OC
Barva: srebrna
Material: aluminij
Dimenzije: 420 ml
Model: ni primerno za indukcijo

Spletna cena:

55,00 

Na zalogi

Popust ne velja za izdelke, ki so že akcijsko znižani in izdelke v kategoriji L&P

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€. Ne velja za izdelke z akcijsko ceno, žare in outlet ponudbo.

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Bialetti je povezal ikonično kavarno Moka Express z Oceano, svetovno organizacijo, posvečeno zaščiti oceanskih ekosistemov, ki opozarja na onesnaženje s plastiko za enkratno uporabo. Moka Express je kafeterija (kavni avtomat), ki ima 100% ekološko trajnostni sistem priprave kave – tako imenovani Zero Waste. Edini odpadek, ki nastane, je kavna usedlina, ki je 100 % biorazgradljiva in primerna za kompostiranje. Poleg tega za pomivanje te kafetiere niso potrebni nobeni kemični detergenti. In nenazadnje, ta kavni aparat zdrži najmanj 10 let, kar predstavlja t.i zelena naložba.

Da bo vaša kafetiera delovala več let, priporočamo ročno pranje s toplo vodo brez kemičnih detergentov. Prav tako so kafetiere namenjene izključno uporabi vode in kave, vanje nikoli ne točite druge tekočine razen vode in vanje ne dajajte ničesar drugega kot kavo. Kafetiera Bialetti naj bo med uporabo vedno dobro zaprta, v delujočem stanju in nepoškodovana.

 

Kako pripraviti popoln espresso?

1. Začnite tako, da v bojler Moka Cafeteria natočite vodo sobne temperature do nivoja varnostnega ventila. Da preprečite, da bi vaša kava postala preveč vodena, je ne napolnite nad to raven.
2. Zdaj izberite želeno mešanico mlete kave. Pozor! Mešanica mora biti posebej zmleta za Moka kafeterijo in ne prefina. Velikodušno napolnite lijak, brez pritiskanja kave.
3. Mala skrivnost? Ogenj zmanjšajte in si privoščite čas, saj se splača počakati nekaj minut dlje, da boste lahko uživali v odlični kavi. Ko kava v zbiralni komori popolnoma naraste, izklopite ogenj.
4. Zdaj pride ključni trenutek – degustacija. Da bi v celoti uživali v aromah, vam svetujemo, da kavo popijete takoj, ko jo natočite v skodelico.

Brand

Bialetti

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Kafetiera Bialetti Oceana Moka Express, 9 skodelic

EAN: 8006363011655 SKU BL0001165/OC Kategorije , Proizvajalec
[rvp_show]