Zelena ponev z dvema ročajema Ollia-Tech OLIVILLA, 28 cm

52,38 

Na zalogi

Opis

Zelena ponev z dvema ročajema Ollia-Tech OLIVILLA je več kot navadna ponev, premera 28 cm, primerna za indukcijo.

KAJ JE OLIVILLA?

Naravna, zdrava in inovativna ponev s premazom oljčnega olja. Olivilla je v celoti izdelana v Italiji in je bila ustvarjena z namenom, da bi imeli v svoji kuhinji čim bolj naravne posode. Olivilla je elegantna in ekološka, ​​narejena je iz naravnih barv in najkakovostnejših materialov. Debelina dna posode zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote, kar skrajša čas kuhanja in s tem prihrani energijo.

ZAKAJ JE SERIJA JEDI OLIVILLA POSEBNA?

Pri večini jedi je bilo pred prvo uporabo priporočljivo, da notranjost posode premažemo s tanko plastjo rastlinskega olja. Zahvaljujoč posebni prevleki Ollia-Tech za to ni več potrebe. Oljčno olje, ki ga v končnem postopku proizvodnje dodamo prevleki, ustvarja mikrofilm, zaradi katerega so kuhinjske posode OLIVILLA še bolj nelepljive. Ollia-tech, tako kot drugi premazi ILLA, ne vsebuje PFOA ali težkih kovin.

PREDNOSTI POSODE OLIVILLA?

Edinstveni nelepljivi premaz v notranjosti te inovativne in moderne linije. Visoka stopnja okoljske ozaveščenosti v proizvodnji. Kuhanje brez dodajanja maščob. Zmanjšan čas kuhanja in prihranek energije.

ALI LAHKO KUHAM BREZ DODAJANJA MAŠČOB?

Z Olivillo je mogoče kuhati brez olja ali dodane maščobe zahvaljujoč odličnemu nelepljivemu premazu Ollia-Tech, ki že vsebuje odstotek olivnega olja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Zelena ponev z dvema ročajema Ollia-Tech OLIVILLA, 28 cm

Share on facebook
SKU OL6528 Kategorije , Proizvajalec