Jekleni wok KEN HOM CLASSIC 35 cm

37,96 

Na zalogi

Opis

Zelo lahek jekleni wok KEN HOM CLASSIC 35 cm iz ogljikovega jekla z dvoslojno neprepustno nelepljivo plastjo. Namenjen je cvrtju pri visokih temperaturah. Notranjost in zunanjost voka sta prevlečena z robustno prevleko za dolgotrajno obstojnost. Ravno dno voka zagotavlja dobro ravnovesje, tako da ga lahko uporabljate na plinskih, električnih in keramičnih kuhalnih ploščah. Izdelan je iz 1,4 mm debelega ogljikovega jekla, ki ponuja odlično toplotno prevodnost, zaradi česar je idealen za visoko toploto, tj. za hitro kuhanje.

Vok ima dolg lesen ročaj, ki omogoča enostavno rokovanje, hkrati pa daje vok ravnotežje. Za podaljšanje življenjske dobe nelepljive prevleke je priporočljiva uporaba lesenih ali silikonskih pripomočkov. Občasno na notranje stene nanesite tanko plast rastlinskega olja, da preprečite rjavenje. Velik kovinski kavelj na koncu ročaja omogoča enostavno shranjevanje. Odlično za kuhanje večjih količin hrane. Velikost voka je idealna, kapaciteta pa je za 4-6 obrokov.

Za sam začetek priprave hrane vok položite na sredino vira toplote in ga nežno segrejte z rastlinskim oljem. Ko je olje končano, dodajte izbrane sestavine in začnite kuhati. Ni primerno za pomivalni stroj. Priporočljivo je ročno umivanje z vročo vodo in blagim detergentom. Ne uporabljajte prahu, abrazivov ali kovinskih ščetk, saj lahko poškodujejo neprepustno prevleko. Temeljito posušite s čisto krpo.

Premer 35 cm.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Jekleni wok KEN HOM CLASSIC 35 cm

Share on facebook
SKU KH335001 Kategorija Proizvajalec