Berlinger Haus samostoječi električni blender s stekleno posodo

EAN: 5999108451157 Šifra: BH/9443 Kategorije: , , , Proizvajalec:

Karakteristike:

Proizvajalec:
Berlinger Haus

Material: plastika, steklo
2 hitrosti s pulzno in turbo funkcijo
Moč: 600 W
1,5 L steklena posoda
Močna steklena posoda
2 hitrosti in pulzna funkcija
Protizdrsna površina
4 noži iz nerjavečega jekla
Funkcija drobljenja ledu
Eleganten dizajn
Posebna izdaja
Barva: metalik rdeča

Spletna cena:

65,00 

Ni na zalogi!

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Znamka Berlinger Haus je visokokakovostna blagovna znamka z izjemnim dizajnom. Berlinger Haus proizvaja specializirane, kakovostno izdelane, edinstvene in inovativne izdelke iz najnaprednejših in najkakovostnejših materialov. Glavni cilj našega podjetja je ustvariti revolucionarne izdelke v skladu z najnovejšim razvojem in trendi gospodinjskih izdelkov. Skrivnost znamke BerlingerHaus je v njenih edinstvenih kolekcijah. Pod sloganom: Popestrite svojo kuhinjo vam omogočamo, da popolnoma spremenite videz, a tudi funkcionalnost vaše kuhinje.

Namizni mešalnik bo vaši kuhinji ponudil eleganco, obenem pa spodbudil k zdravemu načinu življenja. Čudovita kovinska barva bo vaši kuhinji dala prefinjen videz, ki bo navdušil vaše goste. Mešalniku je priložen čvrst steklen vrč z merilno lestvico.

Ta naprava vse v enem vam bo olajšala bolj zdravo prehrano z ustvarjanjem prehransko bogatih smutijev, mlečnih napitkov, omak in različnih svežih sokov. Mešalnik lahko uporabite tudi za pripravo okusnih kremnih juh. Funkcija drobljenja ledu je uporabno orodje za pripravo koktajlov in zabavo gostov. Ta eleganten kuhinjski pomočnik ponuja močan motor ter dve hitrosti in pulzno funkcijo. Nedrseča podlaga bo preprečila drsenje mešalnika ali povzročanje hrupa med uporabo.

Brand

Berlinger Haus

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Berlinger Haus samostoječi električni blender s stekleno posodo

EAN: 5999108451157 SKU BH/9443 Kategorije , , , Proizvajalec
[rvp_show]