Berlinger Haus Kitchen machine samostoječi mikser z vrtljivo glavo

EAN: 5999108425769 Šifra: BH/9193 Kategorije: , , , , Proizvajalec:

Karakteristike:

Proizvajalec:
Berlinger Haus

Material: plastika in nerjaveče jeklo
Posoda iz nerjavečega jekla 18/10 prostornina 6 L
LED lučka kot indikator moči
Nelepljiva posoda za testo in mešanje
Metlica za stepanje
1300 W, 220-240 V, 50/60 Hz
6 hitrosti s turbo impulzno funkcijo
Enostaven za čiščenje
Enostavna funkcija odpiranja/zapiranja
Posoda iz nerjavečega jekla
LED lučka kot indikator moči
Posebna zasnova za nizko raven hrupa
Eleganten dizajn

Spletna cena:

183,50 

Na zalogi

Popust ne velja za izdelke, ki so že akcijsko znižani in izdelke v kategoriji L&P

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Znamka Berlinger Haus je visokokakovostna blagovna znamka z izjemnim dizajnom. Berlinger Haus proizvaja specializirane, kakovostno izdelane, edinstvene in inovativne izdelke iz najnaprednejših in najkakovostnejših materialov. Glavni cilj našega podjetja je ustvariti revolucionarne izdelke v skladu z najnovejšim razvojem in trendi gospodinjskih izdelkov. Skrivnost znamke BerlingerHaus je v njenih edinstvenih kolekcijah. Pod sloganom: Popestrite svojo kuhinjo vam omogočamo, da popolnoma spremenite videz, a tudi funkcionalnost vaše kuhinje.

Ta sodoben mešalnik bo v vaši kuhinji izstopal s čudovito barvo. Najnovejši modeli samostoječih mešalnikov so izjemno učinkovite, kompaktne naprave z enostavnim upravljanjem in dovršenim dizajnom. V svojem razredu izstopajo z zmogljivim elektromotorjem. Popoln dizajnerski kos z edinstvenimi kovinskimi barvami, gracioznimi oblinami in premišljeno konstrukcijo. Elegantna sijoča ​​površina.

Ta izdelek je izdelan iz nerjavečega jekla 18/10 in plastike. Odstranljiva mešalna posoda iz nerjavečega jekla s prostornino 6 litrov zagotavlja dovolj prostornine za mešanje testa ali drugih sestavin od 0,2 kg do 2 kg. Stoječi mešalnik je opremljen s tremi nastavki, vključno z žično metlico, kavljem za testo, ravnim stepalnikom in prozornim pokrovom posode za zaščito pred brizganjem. Trije nastavki bodo zadovoljili vse vaše potrebe po mešanju, vključno z mešanjem, stepanjem, stepanjem, gnetenjem, mešanjem jajc ali smetane. Glava se nagne nazaj za enostavno menjavo nastavkov ali odstranitev posode.

Vsi vemo, kako glasen in moteč je lahko zvok mešalne mize! Končno lahko uživate v pripravi tort z močnim, a zelo tihim motorjem. Druga odlična lastnost je možnost 6 hitrosti in pulzna funkcija.

Brand

Berlinger Haus

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Berlinger Haus Kitchen machine samostoječi mikser z vrtljivo glavo

EAN: 5999108425769 SKU BH/9193 Kategorije , , , , Proizvajalec
[rvp_show]

Samo še danes - Super Vikend

25% popust skoraj na vse*