Rdeč sokovnik H100 HUROM

448,41 

Ni na zalogi

Opis

Rdeč sokovnik H100 HUROM je najnovejša generacija sokovnikov Hurom. Odlična cena in vrhunski sok postavljata ta model ob bok najboljšim sokovnikom na trgu. Izredno enostaven za uporabo in pranje. Ima eleganten dizajn in osnovno Huromovo idejo o vsakodnevnem uživanju kakovostnega hladno stisnjenega soka zelo ugodno. Njegov boben ima prostornino 450 ml in je opremljen s tremi sito: za bistre sokove, za kašaste sokove in sito za sladoled. Ne glede na to, ali želite iz svežega sadja, korenovk ali listnatih zelišč iztisniti bistre sokove, bo Hurom H100 uspešno premagal izzive, ki ste jih postavili predse.

Upamo si trditi, da je to najboljši sokovnik na trgu glede pranja in vzdrževanja. Revolucionarna tehnologija dvojnega sita Hurom olajša pranje in ga zmanjša na samo 30 sekund. Veliko ljudi si želi vsak dan iztisniti sveže sokove in od tega jih loči le pranje sokovnikov. S tem modelom sokovnika Hur lahko pozabite na mukotrpno pranje.

Če iščete sokovnik, ki vas bo razveselil s kakovostjo soka in vas ne bo motil pri vzdrževanju, potem se vsekakor odločite za Hura H100.

Rdeč sokovnik H100 HUROM:

Varnostni senzor
43 vrt./min
Velikost posode: 350 ml
3 sita – majhna, velika in za sladoled
Dodatki: 2 vrča, 2 čopiči za čiščenje, knjiga z recepti
Dimenzije: (LxWxW) 211 x 293 x 462 mm
Teža: 5,9 kg
Napetost: 220-240 V
Poraba energije: 150W
Garancija: 10 let na motor, 2 leti na druge dele

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Rdeč sokovnik H100 HUROM

Share on facebook
SKU ENZH100W Kategorije , Proizvajalec