50%

Rdeč litoželezni lonec s pokrovom LAVA, 20 cm

Šifra Lava: LV Y TC 20 K2 R
Zunanje mere 21x28x11,5 cm
Prostornina 2,82 l
Teža 4,34 kg
Notranji premer 20 cm
Emajlirana litina s 3 plastmi, 2-krat pečena
Debelina dna 5 mm, robovi 4 mm

Barva: rdeča
Material: lito železo
Uporaba: primerno tudi za indukcijo

Cena:

49,70 

Na zalogi

Opis

Lava prinaša več desetletij izkušenj pri izdelavi vrhunske, lepe in funkcionalne posode iz litega železa (gus). V proizvodnji se uporabljajo najsodobnejše tehnologije preoblikovanja in emajliranja kovin. Vsaka ponev Lava, ponev in ponev iz litega železa je med proizvodnjo posamezno pregledana, da se zagotovi popolna skladnost z evropskimi standardi kakovosti. Lava lonci, ponve in pekači so izdelani iz najkakovostnejših materialov na svetu. Imajo milijone uporabnikov, ki jih dobro poznajo.

Dutch oven je posoda iz litega železa, ki dobro prevaja in ohranja toploto ter prenese zelo visoke temperature, s pripadajočim težkim pokrovom, ki se popolnoma prilega. Ta posoda je namenjena kuhanju, počasnemu pečenju ali dušenju večjih kosov mesa, kot tudi pripravi enolončnic, rib in vseh drugih jedi, ki se kuhajo v enem loncu. Lahko so okrogle ali ovalne oblike in se lahko uporabljajo na vseh vrstah štedilnikov, pečic, krušnih pečic itd. Posode nikoli ne dajajte v mikrovalovno pečico.

Lava Dutch posode za peko so emajlirane, nekatere pa imajo v notranjosti dodatno belo oblogo.

Dutch oven je pokazala, da ni le drag in težek kos posode, ki ga nekajkrat na leto izvlečete za peko mesa, temveč vsestransko in učinkovito orodje za izboljšanje okusa in kakovosti cele vrste jedi od kruha iz kislega testa do kompleksnih in kitajskih glaziranih jedi, do sladic (ja, v litoželezni posodi lahko pripravite genialne sladice).

Dutch oven je težka okrogla posoda s pokrovom, ki se tesno zapira. Čeprav so izdelane iz različnih materialov, od keramike do aluminija, so najbolj iskane in najkakovostnejše iz litega železa, predvsem emajlirane. Gastronomska zgodovina Dutch oven je tako dolga in razvejana kot njena sedanja uporaba.

Dodatne informacije

Barva

Velikost

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Rdeč litoželezni lonec s pokrovom LAVA, 20 cm

SKU L98512 Kategorije , , , Proizvajalec