Ken Hom Classic 10v1 vok set

Cena:

65,82 

Ni na zalogi!

Opis

Ta vok je izdelan iz močnega, a lahkega ogljikovega jekla in je zasnovan za pripravo hrane pri visokih temperaturah. Ravna podlaga voka zagotavlja dobro ravnotežje na vseh površinah. Primeren je za kuhanje na plin, elektriko in keramiko.

Izdelan je iz ogljikovega jekla s premerom 1,4 mm, ki nudi odlično toplotno prevodnost, zaradi česar je idealen za pripravo hrane pri visokih temperaturah, tako kot ob nenehnem mešanju in se hrana pripravlja v voku. Prvotno so voki, kot je ta, razvili lastno nelepljivo površino iz kopičenja ogljičnih usedlin, proces, znan kot sezonska. Ta vok je potrebno pred vsako uporabo premazati, dokler sčasoma ne razvije lasten premaz proti sprijemanju.

Komplet vsebuje: vok (premer: 31cm); pokrov; mreža; velike mešalne palice; knjižica z recepti; vok šef; 4 pari kitajskih palčk;

Pred prvo uporabo je treba ta vok začiniti, da pridobi lastne lastnosti proti sprijemanju. Ken Hom voka ne morete dati v pečico ali na žar zaradi materiala ročaja. Ni primerno za pomivalni stroj. Ročno operite s toplo vodo in blagim detergentom po želji ter temeljito posušite s čisto krpo.

Dodatne informacije

Dimenzije 31 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Ken Hom Classic 10v1 vok set

SKU KH331103 Kategorije , , , Proizvajalec