Lava pravokotna grill ponev z odstranljivo inox ročajem

Karakteristike:

Šifra Lava: LV ECO GT 2136 T23-1 R
Visokokakovostna žar ponev iz litega železa z 1 plastjo emajla, 1x pečena
Debelina osnove 3 mm, rob 3 mm
Dimenzija 21×36 cm
Rdeči silikon
Prostornina 1,13 l
Teža 2,26 kg
Primerno za vse vrste štedilnikov in pečic
Ni primerno za mikrovalovno pečico
Primerno za v hladilnik
Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju (čeprav priporočamo ročno pranje)
Jed, ki ste jo pričeli uporabljati na štedilniku, lahko dokončate v pečici v tej isti posodi ali ponvi, ne da bi jo morali prelagati v drugo posodo
Idealen za uporabo v pečeh za pico Ooni in Grill King
Barva: rdeča
Material: lito železo
Uporaba: primerno tudi za indukcijo

Spletna cena:

47,00 

Na zalogi

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Lava prinaša več desetletij izkušenj pri izdelavi vrhunske, lepe in funkcionalne posode iz litega železa (gus). V proizvodnji se uporabljajo najsodobnejše tehnologije preoblikovanja in emajliranja kovin. Lava lonci, ponve in pekači so izdelani iz najkakovostnejših materialov na svetu.

Ni resne domače kuhinje brez resnega litoželeznega pekača. Litoželezna ponev je najbolj vsestranska posoda, kar jih je. Izberite, če nameravate zrezke peči na žaru, cvreti ali dušiti meso, enako učinkovit pa je za pice, pite in preproste piškote, torej za peko na visokih temperaturah v pečici, za vse jedi, ki jih začnete na štedilniku in dokončate v pečici. (pečen krompir, zelenjava itd.), tudi za fritaje in nekatere vrste palačink.

Težke, debele litoželezne ponve so osnova resne domače kuhinje. Tistai, ki vam bo zdržala leta, če jo pravilno uporabljate, je dovolj. Takšna ponev lahko nadomesti vse ostale ponve, žar plošče in pladnje ter vam omogoča, da odlično spečete zrezek, da se vaš počasi pečen piščanec stopi v ustih, da je vaša ocvrta hrana popolnoma hrustljava ter da hitro in enostavno spečete celo kruh in pica. Ena sama ponev bo vašo kuhinjo spremenila v zrezkarnico, picerijo, pekarno in ustvarjalni laboratorij za široko paleto klasičnih in inovativnih jedi.

Lito železo je izjemno gost in odporen material, ki fantastično zadržuje toploto. Zaradi tega so te posode skoraj večne, omogoča vam, da na navadnem štedilniku in domači pečici razvijete visoke temperature in kuhate na stabilni temperaturi, kar omogoča hitrejše in boljše kuhanje, brez nenehnega uravnavanja plamena in premikanja posode. Zaradi litega železa so te posode enako primerne za kuhanje na ognju in v pečici.

Brand

LAVA

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Lava pravokotna grill ponev z odstranljivo inox ročajem

[rvp_show]