LAVA globoka litoželezna grill ponev z ročaji

EAN: 8682998005209 Šifra: L243729 Kategorije: , , , , Proizvajalec:

Karakteristike:

Šifra Lava: LV ECO GT 32
Okrogla globoka ponev za žar z integriranimi ročaji in praktičnimi odtoki za maščobo
Premer 32 cm
Prostornina 3,30 l
Debelina dna 4 mm, stene 3 mm
Teža 4,07 kg
Višina 5,5 cm

Barva: črna
Material: lito železo
Uporaba: primerno tudi za indukcijo

Spletna cena:

75,50 

Na zalogi

Popust ne velja za izdelke, ki so že akcijsko znižani in izdelke v kategoriji L&P

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Lava prinaša več desetletij izkušenj pri izdelavi vrhunske, lepe in funkcionalne posode iz litega železa (gus). V proizvodnji se uporabljajo najsodobnejše tehnologije preoblikovanja in emajliranja kovin. Tovarna Lava v Turčiji je najsodobnejši proizvodni obrat, razvit izključno za lito železo in emajliranje. Lava je predana zagotavljanju neprimerljive kakovosti in optimalne učinkovitosti vsakega izdelka na ekonomičen in okolju prijazen način. Vsaka posoda Lava, ponev in ponev iz litega železa je med proizvodnjo posamezno pregledana, da se zagotovi popolna skladnost z evropskimi standardi kakovosti. Lava lonci, ponve in pekači so izdelani iz najkakovostnejših materialov na svetu. Imajo milijone uporabnikov, ki jih dobro poznajo.

Skrivnost okusa jedi, kuhanih v posodi Lava, je v teži posode. S svojo inovativno tehnologijo in dizajnom Lava zadržuje toploto in jo enakomerno porazdeli. Spodbujanje varčevanja z energijo je Lava prijazna do okolja in vašega žepa. Vaša Lava, ki jo je mogoče reciklirati in ne vsebuje rakotvornih spojin, je korak, ki ga lahko naredite v svoji kuhinji za zdravo življenje in trajnostno okolje.

Dodatne informacije

Velikost

Barva

Brand

LAVA

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

LAVA globoka litoželezna grill ponev z ročaji

EAN: 8682998005209 SKU L243729 Kategorije , , , , Proizvajalec
[rvp_show]

Samo še danes - Super Vikend

25% popust skoraj na vse*