Litoželezna žar ponev LAVA

EAN: 8682998005599 Šifra: L163692 Kategorije: , , , , Proizvajalec:

Karakteristike:

Šifra Lava: LV ECO K GT 2626 K0
Kakovostna in masivna ponev za žar z integriranim ročajem. Dimenzije 26×26 cm, višina 3,1 cm, prostornina 1,5 l. Za 4 porcije. Teža 2,80 kg. Debelina dna 4 mm, roba 3 mm. Enoslojni emajl, enkrat pečen. Zunanje mere 28,5×49,5 cm, višina 5,7 cm. Primerno tudi za v pečico.

Barva: črna
Material: lito železo
Uporaba: primerno tudi za indukcijo

Spletna cena:

54,50 

Ni na zalogi!

Popust ne velja za izdelke, ki so že akcijsko znižani in izdelke v kategoriji L&P

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€. Ne velja za izdelke z akcijsko ceno, žare in outlet ponudbo.

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Lava prinaša več desetletij izkušenj pri izdelavi vrhunske, lepe in funkcionalne posode iz litega železa (gus). V proizvodnji se uporabljajo najsodobnejše tehnologije preoblikovanja in emajliranja kovin. Tovarna Lava v Turčiji je najsodobnejši proizvodni obrat, razvit izključno za lito železo in emajliranje. Lava je predana zagotavljanju neprimerljive kakovosti in optimalne učinkovitosti vsakega izdelka na ekonomičen in okolju prijazen način. Vsaka posoda Lava, ponev in ponev iz litega železa je med proizvodnjo posamezno pregledana, da se zagotovi popolna skladnost z evropskimi standardi kakovosti. Lava lonci, ponve in pekači so izdelani iz najkakovostnejših materialov na svetu. Imajo milijone uporabnikov, ki jih dobro poznajo.

Skrivnost okusa jedi, kuhanih v posodi Lava, je v teži posode. S svojo inovativno tehnologijo in dizajnom Lava zadržuje toploto in jo enakomerno porazdeli. Spodbujanje varčevanja z energijo je Lava prijazna do okolja in vašega žepa. Vaša Lava, ki jo je mogoče reciklirati in ne vsebuje rakotvornih spojin, je korak, ki ga lahko naredite v svoji kuhinji za zdravo življenje in trajnostno okolje.

Dodatne informacije

Velikost

Barva

Brand

LAVA

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Litoželezna žar ponev LAVA

EAN: 8682998005599 SKU L163692 Kategorije , , , , Proizvajalec
[rvp_show]