Rdeča litoželezna žar ponev s steklenim pokrovom LAVA, 30 cm

Šifra: L111992 Kategorije: , , Proizvajalec:

Karakteristike:

Šifra Lava: LV Y STV 30 K3 R
Klasična ponev s steklenim pokrovom premera 30 cm. Emajlirana litina s 3 plastmi, dvakrat pečena. Debelina dna 5 mm, debelina stene 4 mm. Za 4 do 6 obrokov.

Barva: rdeča
Material: lito železo
Uporaba: primerno tudi za indukcijo

Cena:

118,00 

Na zalogi

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50,00 €

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Lava prinaša več desetletij izkušenj pri izdelavi vrhunske, lepe in funkcionalne posode iz litega železa (gus). V proizvodnji se uporabljajo najsodobnejše tehnologije preoblikovanja in emajliranja kovin. Vsaka ponev Lava, ponev in ponev iz litega železa je med proizvodnjo posamezno pregledana, da se zagotovi popolna skladnost z evropskimi standardi kakovosti. Lava lonci, ponve in pekači so izdelani iz najkakovostnejših materialov na svetu. Imajo milijone uporabnikov, ki jih dobro poznajo.

Dodatne informacije

Barva

Velikost

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Rdeča litoželezna žar ponev s steklenim pokrovom LAVA, 30 cm

SKU L111992 Kategorije , , Proizvajalec
[rvp_show]
Mesec Azije
Plinski žari
HIT meseca