30%

Univerzalna litoželezna ponev LAVA, 26 cm

Šifra Lava: LV ECO Y KRP 26
Ponev s premerom 26 cm, idealna za pripravo palačink ali pice. Višina 1 cm. Prostornina 0,51 l, za 1-2 porciji. Zunanje mere 27×40 cm. Debelina dna 4 mm, debelina stranice 3 mm. Emajlirana litina, 1 plast, enkrat pečena.

Barva: črna
Material: lito železo
Uporaba: primerno tudi za indukcijo

Cena:

29,64 

Na zalogi

Opis

Lava prinaša več desetletij izkušenj pri izdelavi vrhunske, lepe in funkcionalne posode iz litega železa (gus). V proizvodnji se uporabljajo najsodobnejše tehnologije preoblikovanja in emajliranja kovin. Tovarna Lava v Turčiji je najsodobnejši proizvodni obrat, razvit izključno za lito železo in emajliranje. Lava je predana zagotavljanju neprimerljive kakovosti in optimalne učinkovitosti vsakega izdelka na ekonomičen in okolju prijazen način. Vsaka posoda Lava, ponev in ponev iz litega železa je med proizvodnjo posamezno pregledana, da se zagotovi popolna skladnost z evropskimi standardi kakovosti. Lava lonci, ponve in pekači so izdelani iz najkakovostnejših materialov na svetu. Imajo milijone uporabnikov, ki jih dobro poznajo.

Skrivnost okusa jedi, kuhanih v posodi Lava, je v teži posode. S svojo inovativno tehnologijo in dizajnom Lava zadržuje toploto in jo enakomerno porazdeli. Spodbujanje varčevanja z energijo je Lava prijazna do okolja in vašega žepa. Vaša Lava, ki jo je mogoče reciklirati in ne vsebuje rakotvornih spojin, je korak, ki ga lahko naredite v svoji kuhinji za zdravo življenje in trajnostno okolje.

Dodatne informacije

Velikost

Barva

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Univerzalna litoželezna ponev LAVA, 26 cm