30%

Lava Experience ovalni Dutch oven

Karakteristike:

Lava šifra: LV O TC6 33 EXP YK6 B
Zunanje mere: 25,5×42,5 cm

Višina: 12,5 cm

Prostornina: 6,25 l

Porcije: 4-6

Teža: 6,6 kg

Premer: 24×33 cm

Emajlirano lito železo, 3 plasti, 3 žganja

Debelina dna: 5 mm, robovi: 3,5 mm

Primerno za vse vrste štedilnikov in pečic

Ni primerno za mikrovalovno pečico

Primerno za v hladilnik

Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju (čeprav priporočamo ročno pranje)

Jed, ki ste jo pričeli pripravljati na štedilniku, lahko dokončate v pečici v isti posodi ali ponvi, ne da bi jo morali prestaviti v drugo posodo.
Barva: modra
Material: lito železo (gus)
Uporaba: primerno tudi za indukcijo

Spletna cena:

Original price was: 185,00 €.Current price is: 129,50 €.

Na zalogi

Popust ne velja za izdelke, ki so že akcijsko znižani in izdelke v kategoriji L&P

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Lava prinaša več desetletij izkušenj pri izdelavi vrhunske, lepe in funkcionalne posode iz litega železa (gus). V proizvodnji se uporabljajo najsodobnejše tehnologije oblikovanja in emajliranja kovin.

Dutch oven je posoda iz gusa ali litega železa, ki dobro prevaja in hrani toploto ter lahko prenese zelo visoke temperature, s težkim pokrovom, ki se popolnoma prilega. Namenjen je kuhanju, počasnemu pečenju ali dušenju večjih kosov mesa, kot tudi pripravi enolončnic, rib in vseh drugih jedi, ki se kuhajo v enem loncu. Lahko so okrogle ali ovalne oblike in se lahko uporabljajo na vseh vrstah štedilnikov, pečic, krušnih pečic itd. Nikoli ga ne dajajte v mikrovalovno pečico.

Dutch oven je vsestransko in učinkovito orodje za izboljšanje okusa in kakovosti cele vrste jedi, od kruha iz kislega testa do kompleksnega in kitajskega glaziranega peciva do sladic.

Dutch oven je težka okrogla posoda s pokrovom, ki se tesno zapira. Čeprav so izdelane iz različnih materialov, od keramike do aluminija, so najbolj iskane in najkakovostnejše litoželezne posode iz gusa, predvsem emajlirane.

Dutch oven je posebna, ker lahko ure in ure vzdržuje stabilno temperaturo in vlažnost na celotni površini hrane, kar omogoča postopno kuhanje in boljše rezultate, pa naj gre za počasi pečeno govedino, zelenjavo ali testo. Emajlirane litoželezne posode so bolj odporne na kisline in jih je lažje vzdrževati, najpomembneje pa je, da se globina in velikost ujemajo z jedmi, ki jih radi kuhate, zadostna debelina in kakovost litega železa ter na koncu pokrov, ki se trdno in pravilno prilega posodi.

Brand

LAVA

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Lava Experience ovalni Dutch oven

[rvp_show]

Samo še danes - Super Vikend

25% popust skoraj na vse*