Zelen lonec iz litega železa s pokrovom LAVA, 28 cm

EAN: 8680215498476 Šifra: L148117 Kategorije: , , , , , Proizvajalec:

Karakteristike:

Šifra Lava: LV Y TC 28 PR K2 G
Zunanje mere 29×36 cm, višina 13,5 cm. Prostornina 6,71 l, za 6-8 porcij. Teža 7,79 kg. Premer 28 cm. Debelina dna 5 mm, stene 4 mm. Troslojni emajl, dvakrat pečen.

Barva: zelena
Material: lito železo
Uporaba: primerno tudi za indukcijo

Spletna cena:

190,00 

Na zalogi

Popust ne velja za izdelke, ki so že akcijsko znižani in izdelke v kategoriji L&P

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€. Ne velja za izdelke z akcijsko ceno, žare in outlet ponudbo.

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Lava prinaša več desetletij izkušenj pri izdelavi vrhunske, lepe in funkcionalne posode iz litega železa (gus). V proizvodnji se uporabljajo najsodobnejše tehnologije preoblikovanja in emajliranja kovin. Vsaka ponev Lava, ponev in ponev iz litega železa je med proizvodnjo posamezno pregledana, da se zagotovi popolna skladnost z evropskimi standardi kakovosti. Lava lonci, ponve in pekači so izdelani iz najkakovostnejših materialov na svetu. Imajo milijone uporabnikov, ki jih dobro poznajo.

Dutch oven je posoda iz litega železa, ki dobro prevaja in ohranja toploto ter prenese zelo visoke temperature, s pripadajočim težkim pokrovom, ki se popolnoma prilega. Ta posoda je namenjena kuhanju, počasnemu pečenju ali dušenju večjih kosov mesa, kot tudi pripravi enolončnic, rib in vseh drugih jedi, ki se kuhajo v enem loncu. Lahko so okrogle ali ovalne oblike in se lahko uporabljajo na vseh vrstah štedilnikov, pečic, krušnih pečic itd. Posode nikoli ne dajajte v mikrovalovno pečico.

Lava Dutch posode za peko so emajlirane, nekatere pa imajo v notranjosti dodatno belo oblogo.

Dutch oven je pokazala, da ni le drag in težek kos posode, ki ga nekajkrat na leto izvlečete za peko mesa, temveč vsestransko in učinkovito orodje za izboljšanje okusa in kakovosti cele vrste jedi od kruha iz kislega testa do kompleksnih in kitajskih glaziranih jedi, do sladic (ja, v litoželezni posodi lahko pripravite genialne sladice).

Dutch oven je težka okrogla posoda s pokrovom, ki se tesno zapira. Čeprav so izdelane iz različnih materialov, od keramike do aluminija, so najbolj iskane in najkakovostnejše iz litega železa, predvsem emajlirane. Gastronomska zgodovina Dutch oven je tako dolga in razvejana kot njena sedanja uporaba.

Dodatne informacije

Barva

Velikost

Brand

LAVA

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Zelen lonec iz litega železa s pokrovom LAVA, 28 cm

[rvp_show]