Joseph Joseph Multi-grip Plus mandolina

Karakteristike:

Varno in enakomerno narežite različno sadje in zelenjavo.
Natančno držanje hrane ščiti prste in ima tri načine držanja: stisnjeno držalo za majhna živila, sredinsko držalo za okrogle rezine, ravno držalo za daljše rezine.
Rezila iz nerjavečega jekla.
Nastavljiv na tri debeline rezin in dve debelini juliena.
Nedrseče noge z zložljivim ročajem, ki ga je enostavno držati.
Ni primerno za pranje v pomivalnem stroju.
Operite ročno s krtačko za posodo.
Previdno, ostro! Med uporabo in čiščenjem držite prste stran od rezila. Za varno shranjevanje rezilo vedno zaklenite. Hraniti izven dosega otrok
Brez BPA
Dimenzije: V6,5 x Š38,4 x G14,2 cm
Material: PP/nerjaveče jeklo

Spletna cena:

63,50 

Na zalogi

Popust ne velja za izdelke, ki so že akcijsko znižani in izdelke v kategoriji L&P

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€. Ne velja za izdelke z akcijsko ceno, žare in outlet ponudbo.

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Funkcionalni gospodinjski pripomočki priznanega svetovnega proizvajalca JosephJoseph. Pod to blagovno znamko se proizvajajo inovativni in funkcionalni izdelki ne samo za kuhinjo, temveč tudi za področja, povezana s čistilnimi orodji in ravnanjem z odpadki.

Vsak posamezen izdelek je rezultat razvoja, katerega cilj je bil povečati funkcionalnost, varnost in vizualni vidik. Izdelki, ki nastanejo, spodbujajo navdušenje in prinašajo veselje, ne le s svojim igrivim dizajnom, temveč tudi s presenetljivo praktičnostjo, v katero se boste zaljubili že ob prvi uporabi.

Od skromnih začetkov je podjetje zraslo v nagrajeno mednarodno hišo gospodinjskih pripomočkov, ki prodaja v več kot 100 državah po vsem svetu s pisarnami v Londonu, New Yorku, Parizu, Düsseldorfu in Tokiu.

Brand

Joseph Joseph

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Joseph Joseph Multi-grip Plus mandolina

[rvp_show]