Sabatier Provençao pomožni nož

EAN: 3269418310553 Šifra: SAB831055 Kategorije: , , , , Proizvajalec:

Karakteristike:

Izdelano v Franciji.
Rezilo iz nerjavečega jekla 4116N, utrjeno z dušikom.
Ročaj iz oljčnega lesa.
Križne zakovice iz nerjavečega jekla.
100% v celoti kovan.
Za lupljenje, rezanje in pripravo sadja in zelenjave.

  • Barva: natur
  • Materiali: 4116N nerjaveče jeklo
  • Dimenzija: 10 cm
  • Proizvajalec: Sabatier

Spletna cena:

62,50 

Na zalogi

Popust ne velja za izdelke, ki so že akcijsko znižani in izdelke v kategoriji L&P

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€. Ne velja za izdelke z akcijsko ceno, žare in outlet ponudbo.

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Francosko podjetje Sabatier je del mednarodne skupine La Brigade de Buyer, ki oblikuje in izdeluje vrhunsko kuhinjsko posodo in dodatke, tako za potrebe profesionalcev kot domačih kuharjev. Vse od leta 1812 je ime Sabatier, ki izvira iz Thiersa v Franciji, po vsem svetu sinonim za kakovostno in elegantno namizno posodo, ki temelji na tradicionalnem družinskem znanju in veščinah.

Sabatier® je blagovna znamka v lasti tovarne Rousselon Dumas Sabatier iz Francije.

S kolekcijo Provençao odkrijte južno varianto kolekcije Ideal. Blagovna znamka te serije sta 100% kovano rezilo iz nerjavečega jekla in ročaj iz oljčnega lesa.

Vse naše kolekcije popolnoma kovanih nožev so narejene iz nerjavečega jekla 4116N, obogatenega z dušikom, in so izdelani v Franciji. Zahvaljujoč inovativnim tehničnim lastnostim te vrste jekla je bila zmogljivost v smislu trdote, začetne ostrine, kakovosti robov in odpornosti proti koroziji bistveno izboljšana. Dejstvo, da je ta zbirka nožev izdelana iz jekla 4116N proizvajalca Ugitech, kaže na kakovost in vzdržljivost nožev.

Danes je na trgu veliko kovanih nožev, vendar mnogi med njimi niso 100-odstotno kovani, temveč dajejo iluzijo kovanih nožev. Naša tovarna v Rousselonu pusti samo 100 % kovane nože ali nože, izrezane iz ukrivljenega jekla.

Brand

Sabatier

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Sabatier Provençao pomožni nož

EAN: 3269418310553 SKU SAB831055 Kategorije , , , , Proizvajalec
[rvp_show]