Microplane Premium ribež

Karakteristike:

Mere: dolžina 32,5 cm, širina 3,5 cm in debelina 3 cm.
Rebra: 20,3×2,5 cm
Vzdržujte ga z ročnim pranjem v topli vodi takoj po uporabi. Lahko se pere v pimivalnem stroju, vendar ročaj obvezno operite ročno. Ko operete in posušite, shranite v zaščitni etui, ki ste ga dobili v kompletu.

Material: nerjaveče jeklo / guma

Spletna cena:

27,50 

Na zalogi

Popust ne velja za izdelke, ki so že akcijsko znižani in izdelke v kategoriji L&P

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€. Ne velja za izdelke z akcijsko ceno, žare in outlet ponudbo.

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

To vrhunsko klasično rebro Microplane Premium z ročajem iz mehkega TPE in rezilom iz kirurškega nerjavečega jekla uporabljajo slavni kuharji, restavracije in domači kuharji. To orodje ima originalno rezilo, ki je predhodnik vrhunskih strgalnikov Microplane, tj. drobilnikov hrane na trgu. Če želite najboljše kuhinjsko orodje za fino drgnjenje, je to to, Microplane je standard, ki ga poskušajo kopirati vsi drugi. Ne zapravljajte denarja za druge izdelke na trgu. Ljudje pravijo, da jim je ta pripomoček za popestritev najljubših jedi in sladic spremenil življenje.
To večnamensko strgalo priporočamo za drobno sekljanje čokolade, česna, ingverja, parmezana, trdih sirov in drugih začimb, kot sta cimet ali muškatni orešček.

Microplane iz ZDA je vrhunska svetovna znamka, znana po izdelavi izjemno ostrih in učinkovitih kulinaričnih pripomočkov. Z uporabo najnaprednejše tehnologije in najsodobnejšega inženiringa so Microplane Ribs revolucionirali način, kako kuharji obdelujejo najrazličnejše sestavine za okusno kuhanje in peko v gurmanskem slogu. Microplane je prvotni proizvajalec kuhinjske posode s foto-rezanjem in še naprej uporablja desetletja strokovnega znanja in znanosti o hrani, da ohrani svoj vodilni položaj na trgu in zvezdniški ugled odličnosti med vrhunskimi kuharji restavracij, profesionalnimi peki, avtorji kuharskih knjig in drugimi kulinaričnimi strokovnjaki. Poleg strgalnika so v ponudbi različni kuhinjski pripomočki, med drugim tisti za česen, jabolka, ingver, zelišča, začimbe, avokado, pa tudi dodatki za bar, spiralizatorji, rezalniki in še mnogo, mnogo več.

Brand

Microplane

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Microplane Premium ribež

[rvp_show]