15%

Joseph Joseph Duo 6v1 set kuhinjskih posod za pripravo hrane

EAN: 5028420006230 Šifra: J40116 Kategorija: Proizvajalec:

Karakteristike:

Duo je inovativen nabor osnovnih kuhinjskih dodatkov znamke Joseph Joseph, ki prinaša genialne rešitve v vsako kuhinjo. Ponudba je bila skrbno zasnovana s poudarkom na preprostosti, inovativnosti, funkcionalnosti in kakovosti. Vsak izdelek v tej ponudbi je izdelan iz visokokakovostnih materialov in v široki paleti barv, zaradi česar jih lahko uskladite z interierjem ali ostalimi kuhinjskimi dodatki in posodo.

Ta komplet vsebuje: veliko posodo za mešanje (5l), cedilo (3l), skledo (1,8l), skledo z nastavkom (1l), skledo (400ml) in majhno skledo (150ml).

Praktičen set 6 skled iz serije Duo.
Inovativni izdelki po ugodnih cenah.
Možnost zlaganja.
Barve v trendu.
Kakovosten material.
Primerno za pomivalni stroj.
Ni ga mogoče uporabiti v mikrovalovni pečici.
Material: plastika
Dimenzije: 32,4×13,4×26,4 cm
Barva: več barv
Material: brez BPA

Spletna cena:

Original price was: 45,00 €.Current price is: 38,25 €.

Na zalogi

Popust ne velja za izdelke, ki so že akcijsko znižani in izdelke v kategoriji L&P

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Funkcionalni gospodinjski pripomočki priznanega svetovnega proizvajalca JosephJoseph. Pod to blagovno znamko se proizvajajo inovativni in funkcionalni izdelki ne samo za kuhinjo, temveč tudi za področja, povezana s čistilnimi orodji in ravnanjem z odpadki.

Vsak posamezen izdelek je rezultat razvoja, katerega cilj je bil povečati funkcionalnost, varnost in vizualni vidik. Izdelki, ki nastanejo, spodbujajo navdušenje in prinašajo veselje, ne le s svojim igrivim dizajnom, temveč tudi s presenetljivo praktičnostjo, v katero se boste zaljubili že ob prvi uporabi.

Od skromnih začetkov je podjetje zraslo v nagrajeno mednarodno hišo gospodinjskih pripomočkov, ki prodaja v več kot 100 državah po vsem svetu s pisarnami v Londonu, New Yorku, Parizu, Düsseldorfu in Tokiu.

Brand

Joseph Joseph

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Joseph Joseph Duo 6v1 set kuhinjskih posod za pripravo hrane

EAN: 5028420006230 SKU J40116 Kategorija Proizvajalec
[rvp_show]

Samo še danes - Super Vikend

25% popust skoraj na vse*