Joseph Joseph Duo Compact sokovnik

EAN: 5028420006483 Šifra: J20203 Kategorija: Proizvajalec:

Karakteristike:

Kakovosten ročni sokovnik.
Za sočenje citrusov.
Kompaktna oblika, ki prihrani prostor.
Pralno v pomivalnem stroju (v zgornjem predalu).
Zbira sok med stiskanjem, to je stiskanjem.
Integriran izliv.
Zadnji pokrov za kompaktno shranjevanje.
Dimenzije: ‎14x14x5,6 cm
Prostornina: 1 l
Barva: rumena
Material: PP/TPR

Spletna cena:

11,00 

Na zalogi

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Funkcionalni gospodinjski pripomočki priznanega svetovnega proizvajalca JosephJoseph. Pod to blagovno znamko se proizvajajo inovativni in funkcionalni izdelki ne samo za kuhinjo, temveč tudi za področja, povezana s čistilnimi orodji in ravnanjem z odpadki.

Vsak posamezen izdelek je rezultat razvoja, katerega cilj je bil povečati funkcionalnost, varnost in vizualni vidik. Izdelki, ki nastanejo, spodbujajo navdušenje in prinašajo veselje, ne le s svojim igrivim dizajnom, temveč tudi s presenetljivo praktičnostjo, v katero se boste zaljubili že ob prvi uporabi.

Od skromnih začetkov je podjetje zraslo v nagrajeno mednarodno hišo gospodinjskih pripomočkov, ki prodaja v več kot 100 državah po vsem svetu s pisarnami v Londonu, New Yorku, Parizu, Düsseldorfu in Tokiu.

Brand

Joseph Joseph

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Joseph Joseph Duo Compact sokovnik

EAN: 5028420006483 SKU J20203 Kategorija Proizvajalec
[rvp_show]