Kai Michel Bras št. 7 nož za velike kose pečenega mesa

Šifra: BK-0007 Kategorija: Proizvajelec: ,

Karakteristike:

Tehnične lastnosti

Kuhinjski namizni nož. Med vsemi noži je ta po velikosti in obliki najbolj podoben tradicionalnemu nožu Laguiole. Idealen kot namizni nož, idealen pa je tudi za rezanje večjih kosov mesa, kot je pečenka ali nadev.

Dolžina rezila: 10,7 cm

Dolžina ročaja: 10,5 cm

Debelina rezila: 1,8 mm

Teža: 70-80 g

Cena:

371,00 

Na zalogi

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 150€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Michel Bras, vsestranski kuhinjski noži z značajem, ki utelešajo ideal popolnosti Michel Bras tako v smislu funkcionalnosti kot lepote.

Nežen rezalni rob rezila je sestavljen iz treh plasti: plast trdnega nerjavečega jekla je stisnjena med dve plasti prožnejšega nerjavečega jekla, da ustvari boljšo odpornost. Temu je bila dodana plast titana, da zapre rezilo in mu da sijaj.

Ročaj je izdelan iz črnega laminiranega lesa, ki je odporen na vodo in vlago ter je svilnat na dotik. Spodnji del ročaja ima obliko kostanja, značilno za japonske nože. Ročaj je oblikovan tako naravno, da bo uporabnik imel občutek, da je nož del njegove roke.

Preden so noži poslani v prodajo, gredo skozi skupno sedemintrideset postopkov, vključno z ročno obdelavo izkušenih obrtnikov.

Na vsak nož je ročno vgravirana številka, ki ustreza njegovi funkciji, tako da ga uporabnik lahko prepozna na prvi pogled.

Na rezilu je natisnjena serijska številka, ki pomeni, da je nož edinstven in da ste njegov edini lastnik.

Elegantna zaščita rezila iz trdega javorjevega lesa spominja na lepo in mirno pokrajino Laguiole. Magnet v ovoju trdno drži nož na mestu in ščiti rezilo.

Brusenje nožev

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Kai Michel Bras št. 7 nož za velike kose pečenega mesa

SKU BK-0007 Kategorija Oznake ,
[rvp_show]