Kai Seki Magoroku Shoso Yanagiba nož

EAN: 4901601177572 Šifra: AK-1135 Kategorija: Proizvajalec:

Karakteristike:

Yanagiba nož
Nož za suši
Nož za sashimi
Dolžina rezila 24 cm
Profesionalna serija nožev
Industrijska proizvodnja
Trdota 56 (+/-1) HRC
Ročaj 18/8 nerjaveče jeklo
Rezilo jeklo 5CR15MoV
Pralno v pomivalnem stroju
Narejeno na Japonskem

Spletna cena:

102,00 

Na zalogi

Popust ne velja za izdelke, ki so že akcijsko znižani in izdelke v kategoriji L&P

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€. Ne velja za izdelke z akcijsko ceno, žare in outlet ponudbo.

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Seki Magoroku Shoso noži so pravi biser v kuhinji. Imajo eleganten videz in so v celoti izdelani iz nerjavečega jekla. Ti kovani noži so nabrušeni z veliko tehničnega znanja, ki je ustvarilo popolno ostrino, robustnost in vzdržljivost, zaradi česar so idealni za vsakodnevno uporabo v kuhinji.

Rezilo Shoso je kovano iz nerjavečega nerjavečega jekla 5CR15MoV s trdoto 58 (+/-1) HRC, kar zagotavlja visoko in enotno raven kakovosti ter dolgotrajne rezalne sposobnosti. Konveksna linija daje nožem stabilen rob, idealen za čist in natančen rez. Končna mat obdelava poudari hladno eleganco noža.

Kovinski ročaj iz nerjavečega jekla 18-8 je posebej robusten in zahvaljujoč simetrični eliptični obliki zagotavlja profesionalno rokovanje z nožem. Integriran diamantni vzorec zagotavlja varen in udoben oprijem med rezanjem. Brezhiben prehod od ročaja do rezila poudarja jasno definirane linije nožev.

Brand

KAI

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Kai Seki Magoroku Shoso Yanagiba nož

EAN: 4901601177572 SKU AK-1135 Kategorija Proizvajalec
[rvp_show]