Kai Wasabi Black slicing nož

EAN: 4901601477702 Šifra: 6723L Kategorija: Proizvajalec:

Karakteristike:

Slicing knife.
Rezilo: 23 cm
Ročaj: 12,6 cm
Material: 6A/1K6 nerjaveče jeklo

Spletna cena:

65,00 

Na zalogi

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Serija Wasabi Black je kombinacija trajne funkcionalnosti in ostrine, robustne kakovosti materiala in minimalističnega dizajna. Izvor teh nožev sega v dobo tradicionalnih japonskih javnih kuhinj. Noži iz te serije so namenjeni vsakodnevni, a nezahtevni uporabi.

Rezilo noža je polirano in izdelano iz novo razvitega nerjavečega jekla 6A/1K6 s trdoto 56 (+/- 1) HRC. Rahlo zaobljen zadnji del rezila za varnejši oprijem med delom.

Ročaj noža je izdelan iz robljene plastike z dodatkom bambusovega prahu, ki zagotavlja vodoodpornost in enostavno rokovanje z nožem.

Brand

KAI

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Kai Wasabi Black slicing nož

EAN: 4901601477702 SKU 6723L Kategorija Proizvajalec
[rvp_show]