Univerzalni nož KAI Shun Classic

122,35 

Ni na zalogi

Opis

Univerzalni nož KAI Shun Classic prihaja iz serije kuharskih nožev Shun, ki je ena najobsežnejših semen damastnega jekla na svetu in jo zelo cenijo vrhunski in ambiciozni hobi kuharji.

Serija kuhinjskih nožev Shun Classic združuje stoletja staro japonsko samurajsko kovaštvo z današnjimi sodobnimi in tehnično dovršenimi postopki izdelave. Rezultat je visokokakovostna paleta damask nožev. Ti noži so skrbno zasnovani do najmanjših podrobnosti, tako da vedno ohranijo svojo ostrino, zaradi česar so ti noži idealni za profesionalno uporabo. Rezila Shun Classic so tudi vizualno lepa, zahvaljujoč prepoznavnemu vzorcu peska, zahvaljujoč 32-slojnemu jeklenemu damastu. Ti noži so okrašeni s kombinacijo rezila in elegantnega, zoženega ročaja iz črnega pakkawooda (posebej odporen material, razvit iz kombinacije lesa in plastike), kar daje eleganten dizajn, ki v središče postavlja kakovost in funkcionalnost.

Rezilo

Trdota jekla VG MAX 61 (+/- 1) HRC od roba do roba rezila. Obložen z 32 plastmi jeklenega jekla, pooseblja neprimerljivo anatomijo, rezultat pa je elastično rezilo, ki je zaradi svoje hibridne sestave trdo in prožno. Rezila Shun Classic imajo obojestranski rob. Konveksni rez rezila skupaj z ročnim brušenjem vsakega noža Shun zagotavlja neprekosljivo ostrino, ki omogoča rezanje tudi najbolj trdovratnih materialov. Navedena ostrina skupaj z dobro uravnoteženo težo noža omogoča neutrudno delo. Vsak Shun nož je torej edinstveno, resnično malo umetniško delo, ki združuje obrt, tehnologijo in oblikovanje, navdihnjeno z mojstrsko umetnostjo izdelovanja samurajskih mečev.

Ročaj

Visokokakovostne smole, dodane lesu, naredijo material še posebej elastičen in odporen na vlago. Njegova značilna kostanjeva oblika zagotavlja udoben in varen oprijem med rezanjem, zahvaljujoč majhnemu robu na desni strani. Integrirani tang povečuje stabilnost in ravnotežje.

Tehnične značilnosti

Univerzalni nož KAI Shun Classic. Dolžina rezila 15 cm, ročaji 10,4 cm.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Univerzalni nož KAI Shun Classic

Share on facebook
SKU DM-0701 Kategorije , Proizvajalec