Barbecook Nestor Original Corten žar + Dynamic Centre grill rešetka + bočne police

EAN: 5404035700792 Šifra: BC-WOO-6023 Kategorija: Proizvajalec:

Karakteristike:

Material: jeklo Corten z neobdelanim, surovim videzom
Dolžina 92 ​​cm
Širina 82 cm
Višina 101 cm
Delovna površina 91×91 cm
Delovna višina 100 cm
Pepelnik: da
Dve odstranljivi žar plošči debeline 6 mm
Število ročajev: 6
Dvignjen rob
Prostor za shranjevanje lesa in orodja
Noge, ki preprečujejo neposreden stik med žarom in teraso

Spletna cena:

1.483,00 

Ni na zalogi!

Popust ne velja za izdelke, ki so že akcijsko znižani in izdelke v kategoriji L&P

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€. Ne velja za izdelke z akcijsko ceno, žare in outlet ponudbo.

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Nestor je 360° žar, ob katerem se lahko zbirate in družite skozi vse leto. Poleg večnamenske funkcionalnosti je Nestor tudi pravi okras vašega dvorišča, vrta ali terase. Izdelan je iz visokokakovostnega Corten jekla surovega, naravnega videza, žar plošče pa iz ogljikovega jekla. Zaradi dvignjenega roba ne boste imeli težav z maščobo na terasi ali s padanjem hrane. Zaradi prostora za shranjevanje je les videti naraven in mogočen.

 

Barbecook, okus užitka!

Belgijsko podjetje Barbecook je vodilni proizvajalec žarov na oglje in plin v Evropi. Izstopa po nenehnih inovacijah, razmerju med vloženim in pridobljenim ter široki ponudbi izdelkov za žar.

Barbecook ni le blagovna znamka za žare, ampak vaš partner pri ustvarjanju nepozabnih trenutkov. Naj bo zima ali poletje, urbano ali naravno okolje, s prijatelji, družino ali samo v dvoje, z žarom Barbecook boste zagotovo uživali.

Barbecook se poklanja lepim stvarem v življenju, ne glede na to, ali ste pustolovec ali samo ljubitelj lokalnega vzdušja, se lahko s ponudbo žarov Barbecook posvetite dolgotrajnemu in družabnemu uživanju v hrani, predvsem pa ogromno različne priprave za žar, ki se jim ni mogoče upreti.

Od leta 1985, ko je luč sveta ugledal prvi žar, ima Barbecook eno samo poslanstvo: vlagati v inovacije in narediti peko na žaru bolj prijetno, praktično in enostavno. Široko ponudbo žarov sestavljajo žari na oglje, plin, električni in brezdimni žari ter planchi in smoker ter pestra ponudba pribora za žar.

Brand

Barbecook

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Barbecook Nestor Original Corten žar + Dynamic Centre grill rešetka + bočne police

EAN: 5404035700792 SKU BC-WOO-6023 Kategorija Proizvajalec
[rvp_show]