Witt Etna Rotante 16″ rotacijska plinska pizza pečica

EAN: 5707582008527 Šifra: W80650011 Kategorije: , , , Proizvajalec:

Karakteristike:

Inovativni gorilniki v obliki črke U in izolacija za hitro predgretje: od 0 do 500 stopinj v manj kot 15 minutah.
Premer kamna 16 palcev, 40,5 cm.
40,5 cm velike pice lahko spečete v manj kot 90 sekundah.
Zložljive aluminijaste noge z gumijastim dnom.
Višina: 436 mm
Širina: 663 mm
Globina: 761 mm
Barva: mat grafit

Spletna cena:

799,00 

Na zalogi

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Pečica za pico Witt ETNA Rotante in njen edinstven vrtljivi kamen za pico bosta poskrbela za popolno hrustljavo skorjico za vseh 360 stopinj.
Pripravite najboljše domače pice v samo 90 sekundah.
Ta pečica ima 2 gorilnika, glavni U gorilnik in dodatni gorilnik pod kamnom za pico.
Dodatni gorilnik pod vrtljivim kamnom za pico za hrustljavo dno in enakomerno peko.
Dodatni gorilnik pod vrtečim se kamnom za pico zagotavlja stalno, enakomerno temperaturo in stalno vroč kamen za pico, tako da vaše pice prihajajo v neprekinjenem toku.
Najbolj natančna temperatura kamna za pico.

Dansko podjetje Witt, ki obstaja od leta 1993, se je iz distributerja bele tehnike razvilo v eno vodilnih blagovnih znamk v industriji gospodinjstev. Witt izstopa po profesionalnem pristopu in široki paleti izdelkov, zaradi česar so postali vodilno gospodinjsko podjetje v nordijski regiji, Veliki Britaniji, na Irskem in v Beneluksu.

Njihova najnovejša inovacija, serija pečic za pico Witt ETNA, izstopa kot izdelek, ki ga morajo imeti ljubitelji pice. Z rustikalnim dizajnom in iz kakovostnih materialov so te pečice vzdržljive in energetsko učinkovite. Na plin ponujajo izjemen nadzor in enakomerno porazdelitev toplote, na voljo pa so tudi modeli z vrtljivim kamnom za pico.

Pečice za pico Witt ETNA postajajo vse bolj prepoznavne, saj se dizajn, funkcionalnost in izjemen okus združijo v hrustljavo celotno izkušnjo. Posledica tega so prestižne nagrade ter najvišje ocene in ocene. Vse informacije o pečeh za pico Witt najdete na https://www.wittpizza.com/.

Brand

Witt

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Witt Etna Rotante 16″ rotacijska plinska pizza pečica

EAN: 5707582008527 SKU W80650011 Kategorije , , , Proizvajalec
[rvp_show]