Keramični žar na oglje s stojalom KAMADO JOE BIG JOE III

2.587,63 

Na zalogi

Opis

Keramični žar Kamado Joe Big Joe III je naslednik priljubljenega modela Big Joe II. Kamado Joe Big Joe III ni le žar, je tudi smoker in pečica v enem, ki je pripravljen za uporabo v zgolj 15 minutah. Dobre 3 cm debela robustna keramika odlično regulira in vzdržuje toploto žara in vam omogoča peko tako pri nizkih kot visokih temperaturah (82-400 in več stopinj). Meso pečen v Kamadu odlično vzdržuje vlago, zato je pečena hrana neverjetno sočna in obogatena s pravo aromo žara. Za vse navdušence peke na žaru in ljubitelje polnih miz je BIG JOE III prava izbira.

Nov voziček iz litega aluminija.
Prenovljen in estetsko izredno lep voziček omogoča enostavno prestavljanje žara. Nov voziček ponuja celo prostor za shranjevanje dodatkov.

Revolucionaren hiperbolični vložek
Vložek izboljša pretok in kroženje zraka in ustvari vrtinec dima, kar daje hrani izjemen okus peke.

Police iz litega aluminija
Neuničljive police za odlaganje bodo ostale popolnoma enake, tudi če po nesreči nanje odložite vročo rešetko.

Prenovljen zgornji zračnik za popolno kontrolo:
Patentiran zračnik je v celoti izdelan iz aluminija ter je odporen na rjo. Z novo kapico vam omogoča peko tudi v dežju, posebne zračne reže pa poskrbijo da odtok zraka iz žara ostaja vedno konstanten.

Dvižni tečaji
Posebni amortizirani tečaji ob dvigu pokrova zmanjšajo težo za do 90 %. Izdelani so bili v sodelovanju s podjetjem Weber Knapp iz New Yorka zato, da vam olajšajo odpiranje kompaktnega pokrova in s tem polepšajo peko, hkrati pa preprečujejo padec pokrova.

Zapah iz nerjavečega jekla
Zapah se aktivira sama ob zaprtju pokrova in drži pokrov v varnem položaju, dokler ga spet ne odprete.

Popolnoma spremenjen firebox
Izboljšan firebox s patentiranim dizajnom razdeli posodo na 5 plošč, ki preprečujejo pokanje, bolje zadržujejo temperaturo in zdržijo večje pritiske.

Izvlečni predal za pepel
Pepel se zbira v posodici pod žarom, ki jo po uporabi enostavno izvlečemo in spraznimo. Čiščenje Kamado žarov je vedno neverjetno preprosto in hitro opravilo.

Tesnilo s steklenimi vlakni
Tesnilo dvojne debeline popolnoma zadržuje temperaturo v žaru. Izdelano je iz jeklene mrežice in dodatno ojačano s slojem steklenih vlaken, tako da vzdrži leta in leta odpiranja in zapiranja pokrova.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Keramični žar na oglje s stojalom KAMADO JOE BIG JOE III

Share on facebook
SKU BJ24RHCI Categories , , Tags ,

Ponudba